De ce este bine să îl folosești zilnic?

Uleiul Hoților este un remediu descoperit, într-adevăr, printr-o întâmplare, un adevărat antidot pentru viroze și imunitate. Cum prepari licoarea care face minuni pentru sănătate?

Uleiul acesta are o poveste interesantă, dar care îi explică uimitoarea eficacitate. Rețeta datează și variază din Evul Mediu, unde acest amestec miraculos al unor hoți din Franța îi proteja de ciumă.

Aceștia se acopereau cu rozmarin, cuișoare și alte plante aromatice, pentru a ține ciuma departe și chiar au reușit.
Rețeta a fost folosită de comercianți și proprietățile plantelor i-au ținut departe de pandemia care afecta atâtea persoane.

? ?????? ?????????? ????????? ?????????? ????????? ???????? ?? ??????, ??????? ??????? ?? ??? ????, ????????, ???? ??????? ?????????, ?? ???? ??????????.

???????? ???????

”Hoții” erau comercianți ai secolului al XV-lea, care aduceau din India în Europa diverse condimente, printre care scorțișoară și cuișoare.

Când ciuma bubonică a izbucnit, circulația a fost întreruptă, iar comercianții trebuiau să-și poarte singuri de grijă.
Nemaiavând ce vinde, s-au reprofilat pe bunurile găsite asupra cadavrelor afectate de ciumă. Haine, bijuterii, tot ce ar fi putut să le aducă bani. Fiindcă știau multe despre proprietățile uimitoare ale condimentelor și uleiurilor pe care le vindeau, s-au folosit de aceste cunoștințe pentru a se proteja de ciumă.

Reușita lor a ajuns și la urechile regelui, care a vrut să știe secretul: ce au făcut, de nu s-au îmbolnăvit?
Așadar, regele le-a dat de ales: fie spun secretul, fie vor fi arși pe rug!
Firește că au dezvăluit secretul, iar restul este de la sine înțeles. Rețeta s-a transmis mai departe.

?????? ??????????? ? ???????? ???????

  • 40 picături de ulei esențial de cuișoare
  • 35 de picături ulei esențial de lămâie
  • 20 picături ulei esențial de scorțișoară
  • 15 picături ulei esențial de eucalipt
  • 10 picături ulei esențial de rozmarin

?Depozitați recipientul în loc întunecat și răcoros și folosiți uleiul zilnic. Fie local, fie difuzat, plus că veți avea un bonus: mirosul superb!

?Difuzat, veți elimina din casă toate mirosurile neplăcute și vă veți ajuta plămânii și sinusurile. Difuzați cateva picături timp de 15 minute, ( depinde de volumul camerei) de 3, 4 ori pe zi și veți face minuni pentru sistemul dv. respirator.

?Puteți pune 2 picături în uleiul dv. de corp – jojoba, cocos sau avocado și vă puteți masa picioarele, zona lombară, articulațiile, dar neapărat într-un ulei de corp.

?Pentru gripă, răceli: 15 picături amestecate cu 15 picături de ulei vegetal. Se masează spatele în zona mijlocului, pe piept şi la ceafă. Pentru sinusuri, se aplică pe frunte şi la tâmple.

? Suport imunitar: 1 picătură amestecată cu 4 picături de ulei vegetal. Se masează tălpile picioarelor de 2 ori pe zi, în special în sezonul rece.

?Tăieturi, zgârieturi, julituri: 10-15 picături amestecate cu 60ml ulei vegetal și se ung zonele afectate!

?Acest ulei al hoților este și repelent, dar și calmează înțepăturile de insecte, tot așa, ungându-vă cu un ulei hidratant, în care picurați câteva picături de amestec magic.

?Dezinfectant: 10-15 picături amestecate cu 50ml alcool pur se pulverizează pentru dezinfectat suprafeţe sau se amestecă în soluţiile de curăţenie folosite în mod obişnuit.

Amestecul se face intr-o sticluță goală de 15 ml si apoi de acolo folositi picăturile pentru ce aveti nevoie: in difuzor, masat local!

Am pregatit un amestec in sticluta spray de 50 ml (50 pic) si ne ungem toti 4 membri ai familiei seara inainte de somn- pe tălpi si coloana si dimineata reluam inainte să plece copii la gradinita (doar pe tălpi)! Mirosim delicios și sănătos!???

Toata noaptea difuzorul are treabă – e si pe post de umidificator! Specific faptul ca personal il vad cel mai bun prieten al familiei nu doar cand avem probleme legate de sistemul respirator dar și atunci cand avem stări emoționale neprietenoase cu starea de bine! De când il folosesc nu a aparut nici mucegai in colturile camerei ca in anii trecuti!

Astăzi vă împărtășim toate utilizările noastre preferate pentru uleiul hoților!

Sperăm că veți găsi câteva utilizări de care nu știați:

  1. Adăugați 1-3 picături pe tăieturi sau zgârâieturi pentru a preveni infecția și pentru a sprijini vindecarea mai rapidă.
  2. Adăugați-l în mașina de spălat rufe pentru haine mai curate.
  3. Adăugați câteva picături în apă atunci când ștergeți cu o cârpă pentru a ucide germenii și a obține o mai multă putere de curățare.
  4. Alinați durerile de dinți în mod natural, aplicând o picătură pe gingia cu dintele dureros.
  5. Se amestecă 1-2 picături cu un ulei purtător și se aplică pe răni sau afte pentru a le ajuta să dispară rapid.
  6. Frecați 2 picături pe talpa picioarelor copilului înainte de școală pentru a le stimula sistemul imunitar și a ajuta la îndepărtarea bolilor de la școală.
  7. Adăugați câteva picături într-un pahar cu apă sau suc pentru a opri răceala rapid.
  8. Difuzați-l acasă sau la birou pentru a îmbunătăți concentrarea și a promova o dispoziție mai fericită.
  9. Inspirați și aplicați câteva picături pe tâmple și partea din spate a gâtului pentru a atenua durerile de cap ale sinusurilor.
  10. Tratați otrăvirea cu iederă otrăvitoare și erupțiile cutanate în mod natural amestecând o cantitate mică de ulei purtător cu 2-4 picături de ulei al hoților și aplicați local pe zona afectată.
  11. Puneți o picătură pe degetul mare și aplicați-o pe acoperișul gurii pentru a atenua durerea de cap.
  12. Inspirați vaporii pentru a ajuta la ameliorarea congestiei pulmonare.
  13. Difuzați-l în principalele zone de locuit ale casei dvs. pentru a ucide germenii și pentru a spori imunitatea generală.
  14. Calmați durerile de gât în ​​mod natural, dizolvând 2-4 picături de ulei al hoților în apă, apoi diluați câteva picături cu un ulei purtător și aplicați-l pe gât și gât.
  15. Uleiul hoților face un spray minunat de curățat pentru toate scopurile. Se amestecă 5-10 picături de ulei al hoților într-o sticlă de pulverizare și se umple cu apă. Folosiți pentru a curăța blaturile sau alte suprafețe.
  16. Difuzați uleiul hoților pentru a ucide în mod natural mucegaiul din aer. Acest lucru funcționează ca un remediu excelent pentru alergii naturale pentru persoanele care suferă de alergii.
  17. Adăugați o picătură în dozatoarele de săpun pentru un spor suplimentar la eliminarea germenilor.
  18. Pentru a atenua arsurile la stomac adăugați o picătură sau două într-un pahar de lapte de migdale. Acest lucru funcționează pentru a elimina arsurile la stomac aproape instantaneu.
  19. Scăpați de negi în mod natural aplicând o picătură pe neg de 2 ori pe zi. Acest lucru ajunge la rădăcina negului și, de asemenea, îi împiedică să revină.
  20. Adăugați câteva picături în apă atunci când curățați covoarele. Acest lucru face o curățare mai profundă și ucide germenii.

Acestea sunt doar câteva dintre MULTE utilizări pentru uleiul Thieves pe care le iubesc! Căutăm mereu noi modalități de a folosi practic uleiurile.

CARE SUNT UTILIZĂRILE DVS. PREFERATE PENTRU ULEIUL HOȚILOR?

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.