Facem o traducere sintetica a articolului de la https://www.healthcmi.com/Acupuncture-Continuing-Education-News/1906-acupuncture-fights-influenza-decreases-mortality-rate

Grupul de tratament a primit acupunctură. Următoarele puncte au fost selectate bilateral pentru grupul de tratament:

  • LI11 (Quchi)
  • TB5 (Waiguan)
  • LI4 (Hegu)
  • LU5 (Chize)

Au fost adăugate puncte secundare suplimentare functie de simptome:

  • Febră mare: GV14 (Dazhui)
  • Tuse severă: LU6 (Kongzui)
  • Dureri în gât: LU10 (Yuji), LU11 (Shaoshang)

După introducere, acele au fost manipulate cu tehnica de atenuare (xie) de 2-3 ori în timpul unui timp de retenție a acului de 10-15 minute. Pentru Yuji și Shaoshang (folosiți la pacienții cu dureri de gât), tehnica sângerării a fost aplicată în loc să utilizeze tehnica de atenuare. Tratamentul de acupunctură a fost administrat zilnic, timp de 5 zile, ca un singur tratament.

Cercetătorii Spitalului Municipal Taizhou au stabilit că acupunctura îmbunătățește rezultatele pacienților cu gripă carora li se administrează oseltamivir. Aceasta include reducerea febrelor și ameliorarea simptomelor. În general, timpul total de recuperare se îmbunătățește atunci când acupunctura este adăugată la schema de tratament medicamentos.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.