435views

CONFLICT: La amigdale de obicei e vorba de un conflict de “imbucatura”.
– Amigdala dreapta = nu a reusit sa “inghita” (sa primeasca) ceva dorit, din cauza de prea putina saliva.
– Amigdala stanga = nu a reusit sa “scuipe” ceva nedorit, din cauza de prea putina saliva.

EXEMPLU: un copil e silit sa manance ceva ce nu-i place
EXEMPLU: un copil nu primeste cadoul dorit; un copil este intarcat prea devreme; un copil face si constipatie, neputand sa elimine ceva. La rezolvarea conflictului vine si amigdalita!

FAZA ACTIVA DE CONFLICT: cresterea functionalitatii amigdalelor, eventual aparitia unei asa zise “tumori”, marirea amigdalelor si a polipilor; eventual greutati la inghitit sau in respiratie.

SENS BIOLOGIC: cu mai multe celule, se produce mai multa saliva, pt. ca “imbucatura” sa alunece mai bine inauntru sau sa iasa afara.

FAZA DE VINDECARE: normalizare functionala, “tumoarea” este descompusa (deconstructie branzos-tuberculoasa daca mai sunt prezente in organism micobacteriile tuberculoase si nu au fost distruse de vaccinari, resturile celulare se transporta prin sistemul limfatic), angina;
stramtarea gatului datorita inflamarii; uneori agravarea simptomelor daca apare sindromul** (vezi la final); dureri, inflamare, halena fatida bucala, puroi la amigdale, abces la amigdale, transpiratii noaptea…

In caz de recidive, apar amigdalele “crestate”, “zimtate”.

TERAPIE: Conflictul este rezolvat, se sustine vindecarea.
Daca recidiveaza:
– Ganduri principale: “Sunt multumit cu ceea ce am”, “Nu pot avea chiar tot”.

Daca un conflict recidiveaza de prea multe ori, iar amigdalele ajung de-a dreptul zdrentuite, se pot scoate prin operatie.

TERAPIE pt. inflamarile din zona faringelui:
Ceaiuri: musetel, salvie, schinduf, anason;
Bitter suedez: plimbat in gura 5 min., gargara, abia apoi inghitit;
Gargara cu apa cu sare de mare (introduce electroliti in corp si reduce inflamatia);

Gargara: se fierb coji de nuca si se lasa cateva ore sa traga, apoi se strecoara, se pune la rece si se face gargara de cateva ori pe zi;

Bors pt. stimularea simbiontilor responsabili cu curatenia celulara;

Cataplasme cu branza de vaci.

Sindrom = combinatia de 2 programe biologice: uneori – alaturi de alt conflict aflat in vindecare – apare un conflict suplimentar existential, conflict de fuga, de abandon, conflict de spaima de singuratate etc… acesta se reflecta prin asimilare de apa in tubii renali colectori, cresterea cantitatilor de acid uric si creatinina, rinichii nu mai pot elimina aceste substante… Teoretic, in caz de sindrom prima prioritate o are rezolvarea conflictului suplimentar!!

asthma free quit smoking magic

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.