Dacă ești în căutarea unui motiv ca să arunci chiar acum țigara din mână, sper ca acest video să fie suficient de motivațional pentru tine.

plamanii unui fumator

Cu toţii ştim că fumatul dăunează enorm sănătăţii. Iar fumul de țigară determina cicatrici în interiorul plămânilor.

Aproximativ 5 milioane de persoane mor anual, în întreaga lume, din cauza bolilor asociate fumatului. Acestora li se adaugă aproximativ 600.000 de decese corelate cu fumatul pasiv, potrivit unui raport al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii.

Pentru a trage un semnal de alarmă, o asistentă medicală din Carolina de Nord, Amanda Eller, a postat pe Facebook imagini cu plămânul unui fumător și al unui nefumător.

Posted by Amanda Eller on Monday, April 23, 2018

În clip apar 2 seturi de plămâni diferiți. Cei roșiatici sunt plămânii nefumătorului, în timp plamânii fumătorului sunt negricioși, crăpați şi afectaţi de boala pulmonară obstructiva cronică.

Cam așa arată plămânul unui tip care a fumat un pachet de țigări pe zi, timp de 20 de ani. Dă-i play și trage-ți singur concluziile:

Sursa: Noizz.ro

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.