O serie de tincturi sunt utile în cazul în care nu reușești să scapi nicicum de durerile în gât!

dureri de gat, dureri in gat

Ghimbir

Te ajută să faci câte o gargară de 3 ori pe zi cu 100 de ml de apă sau cu ceai cald de plante medicinale în care pui o linguriță de tinctură de ghimbir. Leacul este indicat în afecțiuni respiratorii, viroze, gripe, și în alte situații: lipsa poftei de mâncare, astenie, indigestie, rău de mașină. 

Atenție! 

Tinctura de ghimbir trebuie evitată de cei care au sensibilitate gastrică, ulcer ori gastrită hiperacidă, deoarece crește aciditatea gastrică.  

Muguri de plop 

Tinctura de muguri de plop stimulează imunitatea. Amestecă 4 lingurițe de tinctură cu 1 lingură de miere și ia câte 1 linguriță din oră în oră, de-a lungul unei zile. Repetă procedeul și în următoarele 2 zile sau atâta timp cât persistă durerea de gât. Remediul poate fi folosit și în alte situații: tuse, amigdalită, bronșită.

Rășină de brad

Tinctura de rășină de brad are efectul unui antiinflamator, antiseptic respirator, expectorant și antitusiv. Este recomandată pentru calmarea durerilor de gât și a tusei productive. Ia de 3-4 ori pe zi câte 1 linguriță de preparat de rășină de brad, combinat cu 1 lingură de miere. Repetă procedura de-a lungul a 3 până la 5 zile, în funcție de durata simptomelor.

Echinacea

Extractul hidroalcoolic de echinacea poate fi folosit în guturaiul cu dureri de gât, gripa, laringita, amigdalita, faringita, răgușeala. Este indicat și în oboseală cronică, herpes, acnee, candidoză, infecții urinare. La primele semne de răceală, ia din 2 în 2 ore câte 1 linguriță de tinctură de echinacea amestecată cu puțină apă sau ceai. Repetă schema și a doua zi, apoi redu doza la 2 lingurițe pe zi, până la dispariția simptomelor de guturai.

Sursa foto: apollopharmacy.in

asthma free quit smoking magic

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.