Fostele mine de sare nu sunt doar obiective turistice pe care le poţi vizita în concediu. Dacă suferi de astm bronşic sau ai o imunitate slabă, o cură balneară în salină îţi poate ameliora starea de sănătate. Pe de altă parte, pentru anumite persoane salinele nu fac decât să le înrăutăţească afecţiunile.

Cât de sănătos este, de fapt, să mergi la salină? Adevărul pe care nu ţi-l spune nimeni
Cât de sănătos este, de fapt, să mergi la salină? Adevărul pe care nu ţi-l spune nimeni

Tratamentul în saline este foarte bun pentru cei cu astm, inclusiv pentru copiii care suferă de această boală. Mersul la saline poate scădea frecvenţa crizelor în timpul cărora pacientul simte că se sufocă.

În schimb, medicii nu recomandă cura cu aerosoli salini persoanelor care suferă de anxierare sau care sunt claustrofobe. Nici în cazul celor care suferă de tuberculoză, pneumonie sau gripă nu este indicată, deoarece există riscul de a transmite microbi celor din jur.

De asemenea, personele care suferă de hiperternsiune arterială sau de boli ale aparatului cardivascular trebuie să întrebe medicul înainte de a merge la salină, întrucât sarea creşte şi mai mult tensiunea arterială.

asthma free quit smoking magic

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.