hrean, cataplasmele cu hrean

Hreanul este unul din cele mai surprinzătoare alimente care acționează întocmai ca un medicament pentru diferite boli și afecțiuni. Se poate urma o cură cu hrean și miere intern, pentru întărirea imunității, prevenirea și tratarea infecțiilor, gripei și răcelii, sau se poate aplica extern, sub formă de cataplasme, pentru sinuzită sau dureri reumatice.

Cataplasmele cu hrean produc un efect de încălzire intens, prin care stimulează rapid eliminarea secrețiilor căilor respiratorii. Combate în mod direct infecția sinusurilor. Este atât de puternic, încât AAse poate resimți de primul contact o senzație de arsură asupra pielii.

Cataplasmele cu hrean pentru sinuzita și rinita cronica

Persoanele curajoase, care au încercat totul pentru a scăpa de sinuzită cronică, pot încerca acest tratament.

Cataplasmele cu hrean desfundă instant nasul și eliberează căile respiratorii superioare ca prin minune. Pentru eliminarea secrețiilor nazale patologice și vindecarea infecției sinusurilor, se înfășoară 2 lingurițe de hrean ras într-o bucată de tifon și se aplică pe frunte și la baza nasului.

Atenție!

Înainte de aplicare, se unge pielea cu un strat gros de cremă de gălbenele sau untură de porc, pentru a evita arderea pielii.

Totuși, pentru a preveni iritațiile grave ale pielii, compresele se vor aplica la început pentru perioade scurte de timp, 2-5 minute, sau mai puțin. Se țin până apare senzația de arsură.

Dacă pielea se obișnuiește, se poate mări durata de aplicare. Tratamentul se face 4-5 zile la rând pentru vindecarea completă.

Cataplasme cu hrean pentru afecțiunile bronho- pulmonare

Se amestecă 2 linguri de făină de hrean cu 2 linguri de făină de semințe de in și se adaugă apă, cât să se obțină o pastă. Se învelește în tifon, se aplică pe piept (torace) și se țin 30-60 de minute. Au efect rapid de eliminare a secrețiilor bronșice și tratare a afecțiunilor pulmonare.

Acest tratament se face o dată la 2-3 zile, și este de mare ajutor pentru persoanele care suferă de gripă, bronșită, congestie pulmonară, viroză pulmonară, pneumonie sau tuberculoză pulmonară. Se pot aplica și comprese cu hrean ras simplu.

Cataplasme cu hrean pentru paralizie faciala, descuamarea pielii, seboree

Se aplică pe obrazul sau zona afectată o compresă cu puțin oțet de hrean și se lasă să acționeze 10-15 minute. peste compresă se pune o bucată de folie de plastic, și apoi se ține apăsată o sticlă cu apă caldă. Procedeul se repetă de 2 ori pe zi.

Oțetul de hrean se prepară dintr-o rădăcină de hrean rasă, pusă la macerat 10 zile într-o sticlă cu oțet de mere cu miere. Oțetul se strecoară câte puțin, pentru fiecare aplicare externă.

Cataplasme cu hrean pentru reumatism

Se învelesc 2 linguri de hrean ras pe răzătoarea mică într-un tifon, și se aplică pe zona dureroasă, până apare senzația de arsură. După îndepărtarea cataplasmei, se aplică un unguent cu camfor sau gălbenele.

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.