Aceasta nu este o chiar o rețetă de ceai obișnuit, ci mai curând un fel de lapte condimentat, inspirat din tratamentele medicinei indiene Ayurveda. Efectul este mult mai puternic, datorită combinației de proteine din lapte și antioxidanți din condimentele folosite.

O combinație vindecătoare extraordinară! Scorțișoara și cuișoarele, două din cele mai bogate surse naturale de antioxidanți, pot ajuta la tratarea tusei, iritațiilor în gât, răcelii, congestiei nazale și afecțiunilor virale din sezonul rece. Ceaiul de mai jos nu doar reduce severitatea unei răceli și sensibilitatea la gripă, ci previne și eventualele îmbolnăviri viitoare.

Ingrediente

  • 2-3 cuișoare
  • 1 linguriță de scorțișoară (sau 1 bucățică de baton de scorțișoară)
  • 2-3 frunze de mentă
  • 1 pahar de lapte
  • 1 linguriță de miere

Preparare

Măcinați fin scorțișoara (dacă nu folosiți pulbere) și cuișoarele prin râșnița de cafea. Puneți laptele la fiert cu 1 linguriță din pulberea obținută și frunzele de mentă. Lăsați câteva minute, strecurați, și adăugați mierea de albine după ce s-a răcorit.

Se pot bea până la 3 căni de ceai pe zi, pentru ameliorarea tusei și a iritațiilor în gât.

Cum funcționează

Scorțișoara și cuișoarele sunt cele mai eficiente remedii pentru combaterea și prevenirea afecțiunilor respiratorii. Aceste două condimente încălzesc corpul, luptă împotriva bacteriilor și virusurilor, și cresc rapid nivelul de imunitate și energie.

Scorțișoara
este un antiinflamator, un imunostimulator și un analgezic natural, care ajută la calmarea durerilor în gât, la desfundarea nasului, la decongestionarea sinusurilor, la stimularea circulației și încălzirea corpului. Un leac foarte simplu și eficient pentru a scăpa de simptomele unei răceli este să amestecați 1 linguriță de miere cu ¼ linguriță de scorțișoară, și să luați acest remediu de 2 ori pe zi. Se poate da și copiilor (peste 3 ani).

Cuișoarele
sunt bogate în magneziu, calciu, fosfor, potasiu, Vitamina A, Vitaminele din complexul B, și Vitamina C. Acest condiment piperat luptă împotriva germenilor, virusurilor și bacteriilor, stimulând mai ales subțierea și eliminarea flegmei din sistemul respirator. La cei cu febră, cuișoarele ajută la reducerea temperaturii, și este de un real ajutor în timpul unei răceli, gripă sau tuse convulsivă.

Mierea
de albine are proprietăți antibacteriene, antivirale și antimicrobiene. Este bogată în antioxidanți și vitamine, și ajută la stimularea sistemului imunitar. Studiile au arătat că mierea poate combate cu succes infecțiile interne și externe.

Împărtășiți acest secret cu toată familia, cu prietenii și colegii!

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.