Ceaiul de usturoi întăreşte organismul şi îmbunătăţeşte starea generală de sănătate. În plus, această băutură este energizantă şi revitalizantă. Specialiştii recomandă să bem o ceaşcă de ceai de usturoi în fiecare dimineaţă.

ceai de usturoi

Rețetă ceaiul de usturoi

Ingrediente:

4 căței de usturoi
3 căni de apă
½ cană de suc de lămâie
2 linguri de miere

Preparare:

Curățați cățeii de usturoi de coajă și puneți-i într-un ibric cu apa. După ce a început să clocotească, lăsați să fiarbă câteva minute, apoi stingeți focul și acoperiți vasul. După ce s-a răcorit, strecurați ceaiul, adăugați sucul de lămâie proaspăt stors și mierea de albine.

Se pot consuma câte 1-2 căni de ceai pe zi în timpul unei răceli sau boli.

Beneficii ceaiul de usturoi

Îmbunătăţeşte circulaţia sângelui
Reduce colesterolul
Previne Ateroscleroza
Conţine vitaminele A, B1, B2 și C
Împiedică îmbătrânirea prematură
Te ajută să slăbeşti
Întăreşte sistemul imunitar

Precauții și contraindicații

Consumat în cantități mari, poate cauza arsuri la stomac, greață, vomă, tulburări gastrice și risc de tulburări de sângerare. Aceste reacții adverse le pot avea și cei alergici la usturoi sau sensibili la stomac. Evitați consumul de usturoi dacă luați anticoagulante și cu 10 zile înainte de o intervenție chirurgicală.

asthma free quit smoking magic

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.