Trei centre de urmărire post transplant pulmonar vor funcţiona în ţara noastră, la Bucureşti, Cluj şi Timişoara, a anunţat, marţi, dr. Victor Strâmbu, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii la Forumul naţional al asociaţiilor pacienţilor.

“Ne dorim să facem transplant pulmonar în România, asta înseamnă muncă de ani. Pentru un transplant pulmonar este necesară o echipă de 26 de medici, o infrastructură numeroasă, blocuri operatorii, terapie intensivă. Avem în program crearea a trei centre de urmărire post-transplant și care deja au o parte din medici instruiți, iar alții urmează să meargă la Viena printr-un acord bilateral cu clinica AKH. Este vorba de pneumologi care să urmărească în țară pacienții transplantați pulmonar. Probabil că, pentru început, vor fi trei centre: București, Cluj Timișoara. O să intre și restul centrelor în momentul în care există o instrucție la nivelul medicilor”, precizează dr. Victor Strâmbu.

sursa

asthma free quit smoking magic

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.