Asa este. Doar ca ce scrie mai jos e altfel de medicament. Adica capsule. In jud. Suceava se gaseste la „rusi” la piata, mai pe sub mina sticle de 250 gr. din Ucraina. Acum vre-o 3 ani, costa in jur la 30 lei si se lua o lingurita dim. Untura se vede clar prin sticla si este ” fabricata” legal in Ucraina. Multa lume din zona respectiva se trateaza cu aceasta untura si absolut toate cazurile pe care le-am cunoscut sau vindecat total. Este pentru toate problemele care tin de plamini si in general zona gitului. Eu cunosc persoane care sau vindecat de ceva muuult mai grav, dar ma abtin sa scriu…

Ce am gasit scris mai jos, nu este practic un articol in sine, dar e o informatie foarte buna pentru cei care au nevoie.

Stimaţi redactori ai îndrăgitei reviste „Formula AS”,

Am aflat de untura de bursuc cu mulţi ani în ur­mă, când aceasta nu se găsea în România. Aveam vechi probleme pulmonare (bronşită cronică) şi m-am bucurat tare mult când am citit – în numărul 1081 – că se poate procura în prezent şi de la noi din ţară.

Am sunat-o pe d-ra Ludmila Bzovîi (tel. 0733/02.45.11, 0722/31.60.98), am primit capsulele şi indicaţiile necesare şi am făcut o cură de două luni cu untură de bursuc Sustamed, conform prospec­tu­lui: de trei ori, câte şase capsule pe zi. Spre surprin­derea mea, încă din prima săptămână mi s-a uşurat respi­raţia, nu am mai tuşit aşa de des, iar când mi-am făcut analizele de sânge, colesterolul general mi-a ieşit 165 (menţionez că înainte de începerea curei aveam nivelul colesterolului 248!). În concluzie, untura de bursuc ajută şi la alte afecţiuni, nu numai la bolile de plămâni. Vă mulţumesc din suflet pentru popularizarea acestui leac natural atât de ieftin şi eficient, care m-a ajutat să-mi rezolv o problemă de sănătate veche de mulţi ani, pentru care nu aveam alte soluţii terapeutice!
CLAUDIU LIPA – Bucureşti,
tel. 0766/25.69.83

sursa

asthma free quit smoking magic

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…