Există numeroase remedii naturiste pentru a scăpa de tuse, răceală şi gripă iar acestea ne amintesc uneori de leacurile bunicii din copilăria noastră. Multe dintre ele sunt reţete originale care au în componenţă ingrediente naturale. Reţeta prezentată în aceste imagini este foarte uşor de preparat iar rezultatul este cu totul surprinzător.

Atunci când tusea nu ne dă pace mergem direct la farmacie pentru a cumpăra medicamente care să ne ajute în această afecţiune fără să ştim că există şi remedii la îndemâna tuturor şi fără costuri prea mari.

Reţeta prezentată în aceste imagini este ideală pentru durerile de gât şi pentru calmarea acceselor de tuse:

1 cană de zahăr;
1/2 cană de apă;
1 lingură de suc de lămâie;
1 lingură de miere;
1/2 linguriţă de ghimbir;
1/4 linguriţă de cuişoare.

Aceste ingrediente se fierb până când se obţine un sirop maroniu destul de consistent. Pe o tavă se aşează hârtie de copt şi se picură cu lingura “bobiţe” din siropul rezultat. Dacă ne este mai uşor, aceste “bobiţe” pot fi puse şi cu ajutorul unui şpriţ. Peste ele se presară zahăr pudră pentru a nu mai fi lipicioase şi se pot păstra foarte bine într-o cutie cu capac.

La nevoie de răceală şi gripă se ia una din bombonelele pentru tuse, se pune într-o cană cu apă fierbinte, se amesteca până la dizolvarea completă şi se bea. Simplu şi eficient!

sursa: LiveBiz

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…