In momentul in care racim sau contactam o gripa, cu siguranta ne putem lua la revedere de la activitatile de zi cu zi, noi fiind mai mult preocupati de starea noastra, de durerile de cap sau gat, de enervantul nas infundat si de starea generala proasta pe care raceala ne-o ofera. Sa nu mai spunem faptul ca aceste boli sunt contagioase iar daca tii la persoanele cu care intri in contact, ar fi bine sa-i atentionezi.

Din fericire, exista cateva secrete prin care putem scapa de aceste stari, secrete pe care le voi dezvalui in cele ce urmeaza.

Procedura

Toarna o jumatate de litru de vodca (40% alcool) si 500 de ml de apa intr-o oala mai mare si adauga in mod repetat cate o lingura cu varf de sare mare. Amesteca bine pana la dizolvarea completa a sarii, apoi mai adauga inca o lingura de sare si procedeaza la fel. Continua sa adaugi pana la 5 linguri de sare pana la saturarea completa a alcoolului.

Asaza oala pe foc si incalzeste-o pana ce atinge temperatura corpului (aproximativ 37 °C).

vindeci de răceală

Ulterior, inmoaie in preparat un pulover mai vechi de lana moale, apoi stoarce-l bine. Imbraca puloverul umed direct pe pielea goala. Apoi trage peste o jacheta groasa de iarna pentru a mentine puloverul cald cat mai multa vreme.

Intinde-te in pat, inveleste-te bine, si stai intins astfel timp de 1-2 ore. Dupa scurgerea celor 2 ore, ridica-te din pat si intra la dus. Bea apoi o ceasca de ceai la care ai adaugat in prealabil putin gem de zmeura sau zmeura congelata si cateva felii de lamaie. Ceaiul de zmeura este excelent pentru combaterea racelilor.

A doua zi dimineata te vei simti cu siguranta mult mai bine. Poti sa iti reiei activitatile obisnuite de zi cu zi, intrucat metoda aplicata in ziua anterioara face minuni cu privire la recuperarea dupa raceli, chiar si cele mai grave.

„Aplic aceasta metoda eficienta si simpla atat pentru a-mi trata pacientii, cat si pentru a ma pune eu insumi pe picioare dupa o raceala urata”, a declarat medicul Vladimir Andreev in cadrul unei emisiuni televizate rusesti dedicata tratamentelor naturiste.

asthma free quit smoking magic

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.