Despre site

Aici găsiți descrise tehnici și resurse GRATUITE pentru a preveni, identifica și vindeca toate bolile sistemului respirator.

Mai întâi veți învăța ce trebuie făcut corect pentru prevenirea bolilor respiratorii.

Apoi identificarea bolii, modificarea și alegerea stilului corect de viață, de alimentație, mișcarea și munca fizică ce trebuie făcute corect astfel încât boala să dea înapoi până la vindecare.

Veți înțelege cauzele ascunse ale bolilor. Veți comunica cu persoane ce au aceleași boli. Veți fi în contact cu medici cu experiență. Veți identifica și folosi tratamente neintruzive, naturiste.

Despre modalitatea de abordare

Zalmoxis, regele nostru (spunea un medic dac) care este un zeu, ne spune că, după cum nu trebuie să încercăm a îngriji ochii fără să ţinem seama de cap, nici capul nu poate fi îngrijit neţinându-se seama de corp, tot astfel trebuie să dăm îngrijire trupului împreună cu sufletul; şi iată pentru ce medicii greci nu se pricep la cele mai multe boli: pentru că ei nu cunosc întregul pe care îl au de îngrijit. Dacă acest întreg este bolnav, partea nu poate fi sănătoasă. Căci, zicea el, toate lucrurile bune şi rele pentru corp şi pentru om în întregul său vin de la suflet şi de acolo curg (ca dintr-un izvor) de la cap la ochi. Trebuie deci – mai ales şi în primul rând – să tămăduim izvorul răului, ca să se poată bucura de sănătate capul şi tot restul trupului.