O cercetare recentă privind modul în care se transmit virusurile la copiii de grădiniţă şi de şcoală a arătat că în cele mai multe cazuri sunt de trei ori mai multe riscuri ca virusul gripal să treacă de la un băiat la alt băiat sau de la o fată la alta şi mai puţin de la copii de sexe diferite.

gripa se transmite

Mai mult, riscul copiilor de a se îmbolnăvi jucându-se cu un coleg de grupă sau de clasă bolnav este de cinci ori mai mare decât dacă intră în contact cu colegi din alte clase.

Aceste observaţii au fost făcute de cercetătorii britanici de la Centrul de Cercetare Medicală din Londra, în urma unui studiu la care au participat circa 370 de copii.

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.