Masuri anti-gripa: distribuitoare automate de apa sfintita

In bisericile catolice din Italia, agheasmatarele in care credinciosii isi inmoaie cu totii mainile au inceput sa fie inlocuite cu aparate automate care stropesc mainile cu apa sfintita.

Masura a fost luata pentru a limita riscul raspandirii gripei porcine, deoarece traditionalele bazine cu apa sfintita in care cei veniti la slujba isi moaie pe rand mainile reprezinta un pericol in aceste vremuri de epidemie.

Pentru a micsora pericolul infectarii cu virusul H1N1, un inventator italian, Luciano Marabese, a realizat aceste aparate, care functioneaza ca niste robinete automate, pe baza unor senzori cu infrarosii, improscand apa sfintita atunci cand o persoana isi trece mana pe sub robinet.

Inventatorul a primit un mare numar de mesaje in care i se cereau informatii despre produs, iar dupa ce unele biserici mari – printre care catedrala din Milano – au suspendat oficial practica inmuierii mainilor in agheasma, de teama raspandirii gripei, numarul de comenzi pentru aparatele lui Marabese a crescut foarte mult.

In bisericile in care aparatele au fost deja instalate, credinciosii au fost, la inceput, cam socati de aceasta inovatie tehnologica dar, ulterior, cei mai multi s-au aratat entuziasmati de noile dispozitive, care permit pastrarea traditiei de a lua apa sfintita la intrarea in biserica si, totodata, preintampina riscurile de contaminare.

Sursa: BBC

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.