Coronavirusul care în prezent provoacă panică pe piețele mondiale s-ar putea dovedi că nu are efecte mai grave decât „o gripă sezonieră severă” în ceea ce privește mortalitatea, afirmă experții într-un editorial publicat vineri în „New England Journal of Medicine”, citat de Breitbart.

Citând o analiză a datelor disponibile provenind din focarul din China, autorii remarcă faptul că au fost zero cazuri în rândul copiilor mai mici de 15 ani; și că rata de deces este de cel mult 2% și ar putea fi „considerabil mai mică de 1%”.

Cei care au murit au fost persoane vârstă sau care sufereau deja de o altă boală – ca în cazul gripei obișnuite. Datele de bază sugerează că simptomele variază și că mai puțin de unul dintre șase din cazurile raportate au fost „severe”.

Cooronavirusul pare a fi mult mai puțin sever decât alte focare recente ale unor boli respiratorii, mai remarcă autorii articolului.

„Consecințele clinice generale ale Covid-19 pot fi, în cele din urmă, mai degrabă, similare cu cele ale unei gripe sezoniere severe (care are o rată de mortalitate de aproximativ 0,1%) sau ale unei gripe pandemice (similare cu cele din 1957 și 1968), decât cele ale unor boli precum SARS sau MERS, care au avut rate de mortalitate a cazurilor de 9 – 10%, respectiv 36%.

Marea majoritate a pacienților se recuperează, iar printre cei care sunt spitalizați perioada de spitalizare este, până acum, de 12 zile. Coronavirusul se răspândește cu ușurință, iar persoana infectată a infectat, în medie, alte două persoane, mai constată autorii articolului. 


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.