Coronavirusul care în prezent provoacă panică pe piețele mondiale s-ar putea dovedi că nu are efecte mai grave decât „o gripă sezonieră severă” în ceea ce privește mortalitatea, afirmă experții într-un editorial publicat vineri în „New England Journal of Medicine”, citat de Breitbart.

Citând o analiză a datelor disponibile provenind din focarul din China, autorii remarcă faptul că au fost zero cazuri în rândul copiilor mai mici de 15 ani; și că rata de deces este de cel mult 2% și ar putea fi „considerabil mai mică de 1%”.

Cei care au murit au fost persoane vârstă sau care sufereau deja de o altă boală – ca în cazul gripei obișnuite. Datele de bază sugerează că simptomele variază și că mai puțin de unul dintre șase din cazurile raportate au fost „severe”.

Cooronavirusul pare a fi mult mai puțin sever decât alte focare recente ale unor boli respiratorii, mai remarcă autorii articolului.

„Consecințele clinice generale ale Covid-19 pot fi, în cele din urmă, mai degrabă, similare cu cele ale unei gripe sezoniere severe (care are o rată de mortalitate de aproximativ 0,1%) sau ale unei gripe pandemice (similare cu cele din 1957 și 1968), decât cele ale unor boli precum SARS sau MERS, care au avut rate de mortalitate a cazurilor de 9 – 10%, respectiv 36%.

Marea majoritate a pacienților se recuperează, iar printre cei care sunt spitalizați perioada de spitalizare este, până acum, de 12 zile. Coronavirusul se răspândește cu ușurință, iar persoana infectată a infectat, în medie, alte două persoane, mai constată autorii articolului. 

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.