E creată în laborator? E răspândită prin chemtrails? Aceeași boală a ajuns și în România (dar la tv ni se spune că e „gripă”)?

gripa

“Virusul misterios” se răspândește ca focul sălbatic în toată populația SUA, ținând oamenii în pat o lună … Să fie un experiment cu armă biologică?

Acest articol a fost publicat inițial 
de Isabelle Z. pe NaturalNews.com.

O tuse poate fi destul de enervantă, mai ales când vă ține treaz noaptea, dar de obicei vă puteți bucura cunoscând faptul că are tendința de a trece destul de repede și că vă veți reveni la normal în cel mai scurt timp. Din păcate, un nou virus bântuie prin jur, și care transformă o săptămână normală de neplăcere într-un coșmar de o lună – și speculațiile abundă în ceea ce privește originea sa.

Medicii din întreaga țară raportează o creștere a numărului de cazuri în care oamenii suferă de o tuse foarte neobișnuită. Este cauzată de un virus și durează undeva între patru și șase săptămâni – și, în unele cazuri, chiar mai mult.

(N.t. Și dacă nu este un nou virus misterios, ci pur și simplu tuse consulvivă? Nu ar recunoaște nimeni acest lucru, deoarece ar lovi în ”eficiența” vaccinurilor! Și îmi mai vine în minte o întrebare: mai știu medicii din ziua de azi să recunoască o tuse convulsivă?)

Un doctor, dr. Gary Gross, de la Texas Health din Dallas, spune că a văzut cel puțin un pacient pe zi suferind de acest virus și a deplâns faptul că durează atât de mult fără să apară vreo îmbunătățire.

Dr. Gross a declarat pentru CBS DFW că viroza nu are o rezolvare rapidă. Pacienții nu au altă opțiune decât să o lase să-și urmeze cursul, deși unele medicamente pot ajuta la calmarea tusei, într-o oarecare măsură. Pacienții sunt sfătuiți să doarmă destul și să consume multe lichide.

Specialiștii în medicina de urgență din Cincinnati au avertizat publicul despre virus, despre care ei spun că a provocat o creștere a numărului de pacienți cu simptome ale tractului respirator superior, cum ar fi tuse, congestie și dificultăți de respirație.

Dr. Kenneth Patton, de la Bethesda North Hospital, descrie dificultățile de respirație ale pacienților ce experimentează virusul, spunând: ”Ei își revin, coastele lor au mult de lucru. Le puteți vedea mușchii gâtului, puteți vedea cu adevărat că au o respirație dificilă.”

Cu toate acestea, cea mai mare plângere a pacienților este durata, multe persoane rămânând în pat timp de câteva săptămâni. Evitarea virozei presupune spălarea frecventă a mâinilor și menținerea distanței față de oameni bolnavi. Odată ce ați luat-o, totuși, va trebui pur și simplu să așteptați să treacă.

Care este sursa acestui virus?

Firește, oricând apare un nou virus ca acesta, aparent de nicăieri, este greu să nu te întrebi dacă ar putea face parte dintr-un experiment de depopulare cu arme biologice.

Prof. dr. Cyril Broderick în Patologia Plantelor și-a exprimat convingerea că virusul Ebola a fost produs și apoi lansat intenționat în Africa, ca armă virală. Alți experți au fost de acord cu teoria sa. Între timp, în urma izbucnirii epidemiei de Zika, guvernele din America Latină le-au cerut femeilor să evite sarcina, din cauza potențialului pentru defecte congenitale.

Ideea că eforturile de depopulare sunt în curs de desfășurare este susținută de continuarea eforturilor de reducere a populației umane, în numele salvării planetei de la ”încălzirea globală” și al testării vaccinurilor și a medicamentelor experimentale în țările africane. Nume influente, precum Bill Gates, au declarat deschis că reducerea populației umane ar putea ajuta la ”salvarea” planetei, iar The New York Times a publicat recent un editorial argumentând că sfârșitul omenirii ar fi de fapt un lucru bun pentru planetă.

Este adevărat, de asemenea, faptul că firmele farmaceutice au multe de câștigat de pe urma unor astfel de epidemii, dezvoltând noi vaccinuri și medicamente. De fapt, o echipă de cercetători de la Institutul de Cercetare Scripps din California a proiectat o nouă tulpină mortală de gripă aviară, care poate infecta oamenii, cu pretenția de a învăța ce poate face un astfel de virus și pentru a se pregăti pentru el. Mutațiile pe care le-au creat permit virusului să își croiască drum în celulele pulmonare umane. Ce ar putea merge prost?

Când acordați atenție la tot ceea ce se întâmplă în lumea de astăzi, nu este departe întrebarea dacă nu cumva eforturile de depopulare se află în spatele virușilor care apar în mod misterios și afectează brusc un număr semnificativ de oameni.

Sursele pentru acest articol includ: DFW.CBSLocal.comKUTV.comNaturalNews.com, OrtodoxInfo.ro

asthma free quit smoking magic

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.