Expertii sunt de parere ca au descoperit raspunsul la intrebarea: de ce iarna este cunoscut drept anotimpul gripei?

Potrivit noilor cercetari, virusul este influentat de sistemul sau autoprotector, care actioneaza ca un scut in fata temperaturilor scazute.

Oamenii de stiinta au aflat de ce gripa loveste iarna

Sistemul de protectie scade in momentul in care intalneste caldura umana, emanata prin tractul respirator, lasand virusul liber sa infecteze celulele din corp, fenomenul fiind asemanat de specialisti cu topirea, in cavitatea bucala, a unei bomboane.

De aceea, in perioadele cu temperaturi ridicate, acesta ajunge sa se topeasca inainte de fi transmis unei persoane sau unui animal, omorand germenii inainte ca acestia sa poate infecta pe cineva.

In trecut, oamenii de stiinta credeau in teoria conform careia gripa era mai des intalnita iarna deoarece oamenii isi petreceau mai mult timp in casa, iar vara, radiatiile soarelui eliminau germenii produsi de aceasta.

Sursa: dailymail

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.