Cercetătorii recomandă utilizarea unui spray nazal ca protecție împotriva agenților patogeni care intră în organism.

Risc cu 80% mai mic

Oamenii de știință au descoperit că un spray nazal cu ingredientul activ carragelose, care este derivat din alge roșii, poate ajuta la reducerea riscului de infecție cu coronavirus cu 80%!

Medicii recomandă aceste spray-uri nazale de câteva luni ca protecție împotriva coronavirusului. Substanța pe care o conțin acționează ca un film natural de protecție asupra membranelor mucoase din interiorul nasului și poate împiedica pătrunderea agenților patogeni în corp.

Alge împotriva virusului

Un spray nazal, chiar și cu soluție salină normală, este considerat un antiseptic eficient. Acum, comunitatea medicală insistă asupra faptului că este mai bine să acordați preferință picăturilor pe bază de alge datorită eficienței lor mai mari.

Oamenii de știință germani și austrieci confirmă efectul antiviral al spray-urilor nazale împotriva Covid-19:

– Rezultatele studiilor de laborator oferă o bază științifică pentru faptul că carageloza are un efect clar împotriva Sars-CoV-2. În plus, acest ingredient activ protejează și împotriva mutațiilor, care se răspândesc acum din ce în ce mai mult, a spus profesorul de virologie Ulrich Schubert.

Protecția începe de la nas

Experții sunt încrezători că acum, când trebuie să ieșiți într-un loc aglomerat, tot ce trebuie să faceți este să vă pulverizați nasul și aveți un strat suplimentar de protecție împotriva virusului.

– Comunitatea medicală germană recomandă deja spray-uri cu alge roșii ca măsură suplimentară în lupta împotriva coronavirusului pentru protecție personală. Utilizarea masivă a aerosolilor care conțin carrageloză este justificată și poate fi benefică, spune virologul Ulrich Schubert.

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…