În prezent, BPOC (bronhopneumopatia obstructivă cronică) este a şasea cauză de deces în lume, însă Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) apreciază că, în următorii 20-30 de ani, va ajunge pe locul al treilea.

Acesta este mesajul transmis, astăzi, 17 noiembrie, de reprezentanţii Asociaţiei Române de Pneumologie, cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC.

Principala cauză a apriţiei BPOC o reprezintă fumatul, care la fiecare 48 de secunde induce un deces. BPOC poate fi depistată la timp prin realizarea unui test respirator, numit spirometrie. BPOC reprezintă un grup de boli ale aparatului respirator, precum bronşita cronică şi emfizemul, caracterizate prin limitarea progresivă şi parţial reversibilă a fluxului de aer.

asthma free quit smoking magic

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.