În prezent, BPOC (bronhopneumopatia obstructivă cronică) este a şasea cauză de deces în lume, însă Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) apreciază că, în următorii 20-30 de ani, va ajunge pe locul al treilea.

Acesta este mesajul transmis, astăzi, 17 noiembrie, de reprezentanţii Asociaţiei Române de Pneumologie, cu ocazia Zilei Mondiale a BPOC.

Principala cauză a apriţiei BPOC o reprezintă fumatul, care la fiecare 48 de secunde induce un deces. BPOC poate fi depistată la timp prin realizarea unui test respirator, numit spirometrie. BPOC reprezintă un grup de boli ale aparatului respirator, precum bronşita cronică şi emfizemul, caracterizate prin limitarea progresivă şi parţial reversibilă a fluxului de aer.

asthma free quit smoking magic

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.