Faci rost de niste hrean, il tai /razi marunt….  pui 2 lingurite de hrean ras intr-o batista / basma de culoare rosie (asa cere traditia…) si il tii in dreptul sinusurilor….  AI GRIJA ca ustura tare… dar pe cat de tare ustura… pe atat e de eficient.

Se aplica aceasta cataplasma atat timp cat este suportata, avand grija sa nu apara arsura pe piele. Nasul se desfunda aproape instantaneu si incep sa fie eliminate secretii din abundenta, curatindu-se astfel caile respiratorii superioare. Se recomanda sa se faca acest tratament, cu efecte extrem de rapide, cate patru-cinci zile la rand.

Macerat din usturoi, ceapa si hrean: amestecati in parti egale usturoi crud si ceapa tocate marunt, cu hrean ras. Adaugati un varf de cutit de piper. Puneti amestecul la macerat in otet de mere (de doua ori mai mult decat ingredientele) si lasati-l trei zile. Se strecoara si se bea cate o cescuta de trei ori pe zi. Gustul nu e placut, dar eficienta e sigura.

Inhalatie cu usturoi si otet: faceti o inhalatie cu urmatorul amestec: un catel de usturoi ras, o lingurita de otet de mere si 50 cl apa clocotita. Puneti lichidul intr-un lighean si stati cu fata in aburi, cu capul acoperit de un prosop. Repetati de mai multe ori pe zi.

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.