Caz medical uluitor în Canada: o femeie a trăit aproape o săptămână fără plămâni, inainte de a i se face un transplant.

fără plămâni

Când a ajuns la Spitalul General din Toronto, Melissa Benoit avea o puternică infecție la plămâni, iar medicii erau pesimiști în legătură cu șansele ei de supaviețuire. Singura ei șansă era un transplant, așa că femeia în vârstă de 32 de ani a fost conectată la aparate și ventilată mecanic, așa cum se procedează în mod obișnuit. Starea ei s-a înrăutățit, însă, în zilele următoare, după ce infecția a început să se răspândească în organism și să afecteze și alte organe. Așadar, medicii nu au mai putut aștepta până la găsirea unui donator compatibil și au luat o decizie îndrăzneață: să-i scoată Melissei plămânii bolnavi și să o lase să respire doar cu ajutorul aparatelor. O procedură experimentală și extrem de riscantă, scrie The Mirror.

Și totuși, după o intervenție chirurgicală care a durat nouă ore, pacientei i-au fost scoși plămânii, iar în locul lor a fost montat un echipament special pentru a o menține în viață. Șase zile a supraviețuit astfel Melissa, înainte ca un donator compatibil să fie găsit.

A urmat operația de transplant, iar femeia a reușit, treptat, să-și revină. “Mi-a trebui ceva timp să realizez ce s-a întâmplat. Nu putea să pun lucrurile cap la cap”, a povestit Melissa ulterior. Ea a fost externată, iar acum starea ei se îmbunătățește pe zi ce trece.

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.