Propolisul, un material rășinos produs de albine din exudatele de plante, a fost folosit de mult timp în medicina tradițională pe bază de plante și este consumat pe scară largă ca un ajutor pentru sănătate și un sistem de stimulare a sistemului imunitar.

Pandemia COVID-19 a reînnoit interesul pentru produsele de propolis din întreaga lume; din fericire, diferite aspecte ale mecanismului de infecție SARS-CoV-2 sunt potențiale ținte pentru compușii propolisului. Intrarea SARS-CoV-2 în celulele gazdă se caracterizează prin interacțiunea virală a proteinei cu enzima celulară de conversie a angiotensinei 2 (ACE2) și serin proteaza TMPRSS2. Acest mecanism implică supraexprimarea PAK1, care este o kinază care mediază inflamația pulmonară indusă de coronavirus, fibroza și suprimarea sistemului imunitar.

Componentele propolisului au efecte inhibitoare asupra căilor de semnalizare ACE2, TMPRSS2 și PAK1; în plus, activitatea antivirală a fost dovedită in vitro și in vivo. În studiile preclinice, propolisul a promovat imunoreglarea citokinelor pro-inflamatorii, inclusiv reducerea IL-6, IL-1 beta și TNF-α. Această imunoreglare implică monocite și macrofage, precum și căi Jak2 / STAT3, NF-kB și inflammasome, reducând riscul sindromului de furtună de citokine, un factor major de mortalitate în boala COVID-19 avansată.

Propolisul s-a dovedit, de asemenea, promițător ca un ajutor în tratamentul diferitelor comorbidități care sunt deosebit de periculoase la pacienții cu COVID-19, inclusiv boli respiratorii, hipertensiune arterială, diabet și cancer. Sunt disponibile acum produse standardizate de propolis cu proprietăți bioactive consistente. Având în vedere situația de urgență actuală cauzată de pandemia COVID-19 și opțiunile terapeutice limitate, propolisul este prezentat ca o opțiune terapeutică promițătoare și relevantă, care este sigură, ușor de administrat pe cale orală și este ușor disponibilă ca supliment natural.

Biomedicine & Pharmacotherapy           

Sursa: https://www.x-mol.com/paper/1295420263488954368?recommendPaper=1275282422527193088

asthma free quit smoking magic

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.