Răceşti şi la cele mai mici schimbări de temperatură? Oamenii de ştiinţă au descoprit că oricât ai încerca să te fereşti, răceala este transmisă prin intermediul genelor.

Un studiu efectuat pe voluntari din Marea Britanie a arătat că unele persoane sunt predispuse genetic pentru a rezista acestei afecţiuni, în timp ce alţii se îmbolnăvesc chiar şi de mai multe ori pe an.

,,Rezultalele acestui studiu ar putea ajuta în cazul unei pandemii de gripă. Ar putea fi detectate din timp infecţiile letale, precum virusul ebola”, a precizat Peter Openshaw, profesor la Centrul de Infecţii Respiratorii, de la Colegiul Imperial din Londra.

În cadrul cercetării au fost infectate 17 persoane cu virusul gripei şi a fost monitorizată starea lor de sănătate timp de cinci zile. Dintre aceştia, doar 9 s-au îmbolnăvit. În cazul celorlalte 8 persoane, cercetărorii au ajuns la concluzia că organismele lor au luptat împotriva virusului, lucru moştenit prin intermediul genelor.  

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…