Odată cu schimbarea temperaturii, imunitatea scade, iar organismul este predispus la infecţii. Cum le tratăm? Iata câteva leacuri.

Infecţiile respiratorii superioare trec cu ardei iute. Prieten de nădejde în perioadele friguroase, el distruge germenii infecţioşi din zona gâtului, desfundând nasul şi uşurând respiraţia.

Acest remediu se foloseşte cu succes într-o gamă largă de afecţiuni infecţioase respiratorii, de la simplele răceli, guturai, gripă şi până la bronşită.

Infecţiile pulmonare, inclusiv tuberculoza (infecţia cu bacilul Koch), se alină cu ceai de năpraznic, mai ales în fazele avansate ale bolilor. Acesta are rolul de a întări organismul şi de a inhiba dezvoltarea microorganismelor patogene.

Puneţi seara la înmuiat o mână de frunze şi flori uscate de năpraznic într-o cană de apă plată sau de izvor. Dimineaţa filtraţi lichidul, obţinând un macerat.

Planta rămasă se opreşte cu încă o cană de apă, după care se lasă la răcit 30 de minute, obţinând o infuzie. La final, infuzia şi maceratul se amestecă, obţinând un ceai din care se beau 3-4 căni pe zi, timp de 15-20 de zile.

Infecţiile rădăcinii firului de păr (foliculita) se tratează cu spălături sau cu aplicaţii pe piele cu cataplasme înmuiate în infuzii din aloe, brustur, cimbrişor, muşeţel, nuc, plop negru sau năpraznic, preparate din 2-3 linguri de plantă la o cană de apă clocotită.

Se mai pot aplica şi cataplasme cu ceai de soc, urzică moartă sau volbură, care se prepară din 50 g plantă la un litru de apă şi se lasă la fiert timp de 20 de minute.

asthma free quit smoking magic

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.