Dulce sau amăruie, ciocolata e acel “ceva bun” preferat de foarte mulţi dintre noi. Câţi dintre cei care savurează un cubuleţ de ciocolată ştiu că, de fapt, aceasta e folosită ca remediu pentru tratarea diferitelor boli şi afecţiuni, încă din secolul al XVI-lea?

Iată patru motive sănătoase, pentru a mânca ciocolată:

Tratament pentru tuse. Un ingredient pe care îl conţine ciocolata poate fi un medicament de tuse mai eficient decât remediile tradi-ţionale. Consumul de produse care conţin cacao poate creşte şansele de recuperare după infecţii virale. Aceasta e concluzia unui studiu realizat de cercetătorii de la Colegiul Imperial din Londra.

Aliment energizant. Cacao reduce febra, uşurează respiraţia şi diminuează stresul. Ciocolata e recomandată în tratamentul pacienţilor care au slăbit foarte mult, sunt epuizaţi şi au nevoie să fie revigoraţi. Cura cu ciocolată are un efect pozitiv, stimulează sistemul nervos îmbunătăţeşte digestia, iar pacienţii încep să ia în greutate. Printre alte afecţiuni care se pot trata cu ciocolată sau cu cacao se numără anemia, oboseala psihică, problemele de lactaţie care apare după naştere, tuberculoza, febra, guta sau pietrele la rinichi.

Îmbunătăţeşte starea de spirit. Ciocolată previne carenţa de magneziu şi poate echilibra nivelul unor substanţe din creier. Are efect tonic, revitalizant, stimulează buna dispoziţie şi îmbunătăţeşte starea de spirit.

Are grijă de sănătatea inimii. Pudra de cacao e bogată în antioxidanţi benefici pentru scăderea nivelului de colesterol. Poate reduce riscul de infarct şi de accident vascular. Scade efectul colesterolului rău (LDL), desfundă şi protejează arterele şi reduce riscul de formare a cheagurilor de sânge.

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.