Mănâncă fructe proaspete

Și când urmezi un tratament medicamentos poate apărea halena, din cauza uscării gurii. În această situație, este recomandat să mânânci fructe care stimulează producția de salivă, precum citricele, dar și merele și perele. Și fructele proaspete, consumate în fiecare zi, după ce ai luat masa, ajută la curățarea danturii, mai ales că nu ai tot timpul posibilitatea să te speli pe dinți: când iei masa în oraș sau când ești la serviciu.

Apă de gură din uleiuri esenţiale

O altă soluție naturală eficientă este apa de gură, pe care o poți prepara din amestecul de uleiuri esențiale, cu apă și puțin alcool. Astfel, vei obține o apă de gură natural, pe care o poți folosi în fiecare zi. La prepararea apei de gură poți folosi 10 picături de ulei esențial de eucalipt, 10 picături de ulei esențial de portocale, 50 ml de apă și o linguriță de alcool. Amesteci bine și pui lichidul într-o sticluță. Îți clătești gura ori de câte ori simți nevoia.

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…