Sprayul nazal care ar preveni contaminarea cu noul coronavirus. Oamenii de știință americani au dezvoltat un spray nazal capabil să împiedice virusul să intre în organism. Și dintr-un motiv întemeiat: este fabricat cu proteine ​​similare anticorpilor umani.

Aceasta este descoperirea făcută de cercetătorii de la Universitatea California din San Francisco (Statele Unite). Aceștia susțin că au dezvoltat un spray nazal capabil să împiedice virusul să intre în organism.

Într-un studiu publicat pe site-ul științific bioRxiv, cercetătorii explică cum funcționează acest spray promițător. Pentru a dezvolta acest dispozitiv, ei au analizat două miliarde de nanobizii sintetici. Acestea sunt proteine ​​umane asemănătoare cu anticorpul care este produs în mod natural de lama și cămile. Deoarece sunt mai mici decât anticorpii umani, sunt mai ușor de manipulat.

Sprayul nazal care ar preveni contaminarea cu noul coronavirus

Oamenii de știință au reușit să identifice un nanobid deosebit de puternic. Și dintr-un motiv întemeiat: este capabil să se atașeze de proteinele avansate ale coronavirusului. Astfel intră virusul în organism. Particularitatea acestui nanobid? Acoperă aceste faimoase proteine și împiedică astfel virusul să infecteze celulele, sustine dr. Aashish Manglik, co-autor al studiului.

Cercetătorii au experimentat o forma cu aerosoli a acestui nanobid, pe care au numit-o „AeroNabs” și cred că ar putea fi administrat printr-un spray nazal sau un inhalator. Un singur spray al acestui anticorp sintetic ar putea avea un efect protector împotriva Covid-19.

În prezent, există discuții cu partenerii de afaceri pentru a accelera studiile clinice și fabricarea AeroNabs. Dacă aceste teste se vor dovedi de succes, oamenii de știință speră că pot aduce aceste sprayuri nazale pe piață în curând.


2%

din impozitul pe salariu

Din taxele pe salariul tău, poți alege ca 2% să meargă către articolele noastre și sprijinirea directă a Asociației Sfintele Mucenițe Ecaterina și Filofteia, nu către stat. Ajută-ne să luptăm în continuare pentru cele ce-ți sunt dragi: Dezvoltarea Personală, Comunitară și Socială, Familia, Credința și Țara.

Descarcă formularul și depune-l la agenția ANAF de care aparții până pe 31 iulie.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.