sirop de tuse Sucul-care-este-de-5-ori-mai-eficient-decat-orice-sirop-de-tuse

Stiai ca sucul de ananas este cu 500% mai eficient la calmarea tusei decat orice sirop de tuse? Se pare ca este adevarat si asta datorita faptului ca ananasul praspat contine bromelaina, o enzima care are proprietati antiinflamatorii ce pot sa combata infectiile si sa elimine bacteriile.

Jumatate din doza zilnica de vitamina C

Un pahar cu suc de ananas contine aproape jumatate din doza zilnica recomandata de vitamina C, care este esentiala, deoarece si aceasta ajuta corpul sa metabolizeze enzime vitale, care la randul lor, ajuta la regulaizarea metabolismului si ofera energie.

O sursa importanta de magneziu

Pe langa faptul ca sucul de ananas contine bromelaina si vitamian C, este de asemenea si o sursa buna de magneziu, care ajuta corpul sa maximizeze absorbitia calciului si, de asemenea, ajuta la metabolizarea carbohidratilor si grasimilor in energie si faciliteaza buna functionare a sistemului nervos.

Alegerea sucului de ananas in locul siropului de tuse

Daca te confrunti cu o tuse iritativa, fa-ti un bine si alege sucul de ananas in locul medicamentelor pentru tuse. Vei descoperi ca pe langa faptul ca este un remediu mult mai ieftin, acesta nu contine niciun fel de elemente toxice si in plus contine si o serie de nutrienti care te vor ajuta sa scapi de raceala.

Sucul de ananas combate mucusul

Sucul de ananas nu doar ca ajuta la calmarea tusei, dar ajuta si la eliminarea mucusului.

In 2010, o serie de cercetatori au incercat sa gaseasca un tratament pentru bolnavii de tuberculoza. Printre descoperiri s-a numarat si faptul ca un amestec de suc natural de ananas cu miere, sare si piper, luat zilnic, ajuta la dizvolvarea mucusului care se acumuleaza in plamani si care cauzeaza afectiuni precum tuberculoza.

Un remediu pentru tuse cu actiune rapida

Studii recente au concluzionat ca extractul din sucul de ananas natural elimina mucusul de 5 ori mai repede decat medicamentele pentru tuse, astfel ajutand bolnavii care sufera din cauza acumularii de mucus, sa se recupereze de 4.8 ori mai repede decat cei care iau medicamente conventionale.

Reteta pentru sucul de ananas, ca remediu pentru tuse

Iata cum sa prepari acasa, sucul natural de ananas care te ajuta sa combati tusea:

  • 1 cana de suc proaspat de ananas (preferabil ananas stors acasa si nu cumparat)
  • 1/4 cana de suc proaspat de lamaie
  • 1 bucatica mica de ghimbir (5 – 10 cm)
  • 1 lingura de miere
  • 1/2 lingurita de piper rosu

Adaugati toate ingredientele in blender, mixati bine si obtineti cel mai bun sirop pentru combaterea tusei, pe care il puteti lua de 2-3 ori pe zi.

Sursa: idealist4ever.com
Foto: 123rf.com

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.