Multe dintre medicamentele pe care le luăm atunci când ne doare gâtul pot face mai mult rău decât bine, atenționează oamenii de știință.

De exemplu, pastilele care conțin ibuprofen împiedică procesul de recuperare a organismului, ceea ce face ca durerea în gât să nu treacă pentru o perioadă mai lungă de timp.

În schimb, medicamentele care au în compoziție paracetamol sau spray-urile anestezice pentru gât aduc mai multe beneficii în cazul acestei probleme.

În urma mai multor analize, specialiștii de la Universitatea din Southampton au descoperit că în timp ce combinația dintre paracetamol și ibuprofen nu este indicată, doar medicamentele care conțin ibuprofen întârzie procesul de vindecare. Mai mult, această substanță activă poate afecta negativ progresia bolii.

,,Este posibil ca medicamentul să interfereze cu sistemul imunitar, ceea ce face ca simptomele răcelii și a gripei să se prelungească. Având în vedere că acestea sunt concluziile la care am ajuns în urma studiului, important este ca persoanele care suferă de dureri în gât să apeleze la pastile care conțin paracetamol și nu ibuprofen”, a precizat Paul Little, profesor la Universitatea din Southampton, SUA.

Specialiștii susțin că efectele ibuprofenului se pot explica și datorită faptului că el este un antiinflamator și nu un analgezic la bază, de aceea interacțiunea sa cu imunitatea.    

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.