1.6kviews

Despre bronsiectazie gasiti aici mai multe detalii

bronsiectazie
sursa: http://www.medicina-interna.ru/boala-bronsiectatica/

Tratamentele fitoterapeutice

Se pot face cu infuzii de plamanarica, patlagina, podbal, cimbru de gradina si isop sau cu decoct de iarba mare si fenicul.

Bune efecte are siropul din radacina de nalba si uleiurile eterice bogate in geraniol si citronelol, cu actiuni puternic bactericide.

Apiterapia recomanda:

  • tinctura de propolis (cate 30 picaturi de 3 ori pe zi), intr-un paharel cu apa calduta sau lapte;
  • miere de albine omogenizata cu diferite produse vegetale (petale de trandafir de dulceata, frunze proaspete de patlagina sau ceapa coapta).

Regimul alimentar

Se introduce o cura cu sucuri de legume (200 ml de morcov, 50 ml de telina si 20 ml de ridichi), baute zilnic timp de 10 zile consecutiv. Aceasta cura se suplimenteaza cu suc de orz verde (cate 50 ml de 3 ori pe zi), preparate de aloe, boabe de ienupar si infuzie din catei de usturoi pisati (80 g in 250 ml apa clocotita din care se iau cate 8 linguri pe zi).

Inainte de mesele principale se va bea un paharel cu vin de roinita.

Regimul de viata

Necesita multa miscare in aer liber si gimnastica respiratorie si fizica, cu intensitate in functie de toleranta individuala. Camera bolnavului va fi permanent bine aerisita.

Zilnic se poate face un dus scotian alternativ, o baie vitala (cate 25 minute de 3 ori pe zi) si o baie calda de maini si de picioare (cate 15 minute pe zi).

sursa

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.