1.7kviews

Despre bronsiectazie gasiti aici mai multe detalii

bronsiectazie
sursa: http://www.medicina-interna.ru/boala-bronsiectatica/

Tratamentele fitoterapeutice

Se pot face cu infuzii de plamanarica, patlagina, podbal, cimbru de gradina si isop sau cu decoct de iarba mare si fenicul.

Bune efecte are siropul din radacina de nalba si uleiurile eterice bogate in geraniol si citronelol, cu actiuni puternic bactericide.

Apiterapia recomanda:

  • tinctura de propolis (cate 30 picaturi de 3 ori pe zi), intr-un paharel cu apa calduta sau lapte;
  • miere de albine omogenizata cu diferite produse vegetale (petale de trandafir de dulceata, frunze proaspete de patlagina sau ceapa coapta).

Regimul alimentar

Se introduce o cura cu sucuri de legume (200 ml de morcov, 50 ml de telina si 20 ml de ridichi), baute zilnic timp de 10 zile consecutiv. Aceasta cura se suplimenteaza cu suc de orz verde (cate 50 ml de 3 ori pe zi), preparate de aloe, boabe de ienupar si infuzie din catei de usturoi pisati (80 g in 250 ml apa clocotita din care se iau cate 8 linguri pe zi).

Inainte de mesele principale se va bea un paharel cu vin de roinita.

Regimul de viata

Necesita multa miscare in aer liber si gimnastica respiratorie si fizica, cu intensitate in functie de toleranta individuala. Camera bolnavului va fi permanent bine aerisita.

Zilnic se poate face un dus scotian alternativ, o baie vitala (cate 25 minute de 3 ori pe zi) si o baie calda de maini si de picioare (cate 15 minute pe zi).

sursa

asthma free quit smoking magic

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…