Un nou avertisment a fost lansat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care a atras atenția în privința faptului că tuberculoza riscă să devină afecţiunea ce provoacă cele mai multe decese în lume, anunță Digi24.

Cei de la OMS au prezentat un raport în care se arată că 1,1 milioane de oameni au murit anul trecut de TBC, în timp ce 1,2 milioane au murit de SIDA. Dintre aceştia, 400.000 aveau şi TBC şi HIV.

tuberculoza

Aceste cifre i-au determinat pe experții OMS să spună că rata de deces în cazul tuberculozei continuă să fie foarte mare. În schimb, rata de îmbolnăvire a scăzut în 2014 cu două treimi faţă de 2013.

Medicii spun că tratamentele administrate în ultimii 15 ani ar fi salvat zeci de milioane de vieţi. Raportul OMS conţine date din 205 ţări. Din păcate, România este pe primul loc în Uniunea Europeană la numărul de cazuri de TBC.

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.