Un nou avertisment a fost lansat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii, care a atras atenția în privința faptului că tuberculoza riscă să devină afecţiunea ce provoacă cele mai multe decese în lume, anunță Digi24.

Cei de la OMS au prezentat un raport în care se arată că 1,1 milioane de oameni au murit anul trecut de TBC, în timp ce 1,2 milioane au murit de SIDA. Dintre aceştia, 400.000 aveau şi TBC şi HIV.

tuberculoza

Aceste cifre i-au determinat pe experții OMS să spună că rata de deces în cazul tuberculozei continuă să fie foarte mare. În schimb, rata de îmbolnăvire a scăzut în 2014 cu două treimi faţă de 2013.

Medicii spun că tratamentele administrate în ultimii 15 ani ar fi salvat zeci de milioane de vieţi. Raportul OMS conţine date din 205 ţări. Din păcate, România este pe primul loc în Uniunea Europeană la numărul de cazuri de TBC.

asthma free quit smoking magic

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.