1.3kviews

CONFLICT: tusea este simptom in faza de rezolvare a unui conflict de teritoriu sau soc de spaima.

TESUT AFECTAT: bronhiile – epiteliu – ectoderm

FAZA DE CONFLICT ACTIV: pierdere de masa celulara la nivel de mucoasa bronhiala, adesea neobservata.

SENS BIOLOGIC: marirea diametrului traheei, pt. o respiratie mai efectiva care sa dea puterea de a apara teritoriul.

FAZA DE VINDECARE: refacerea mucoasei = inflamare (fals diagnosticata ca “bronsita”), uneori pneumonie: inflamare, inrosire, tuse puternica, evtl. cu sange uneori, dureri; la inflamare puternica se poate ajunge la atelectaza (colaps partial al unui plaman); de indata ce inflamarea se reduce, caile respiratorii se redeschid.

“Bronsita” se prelungeste prin recidive, sine SAU medicatie alopata care intrerupe faza de vindecare aruncand corpul inapoi in simpaticotonie.

FAZA EPILEPTOIDA din perioada de vindecare: tuse, tuse usor convulsiva, repetitiva, cu implicarea musculaturii bronhiale, evtl. frisoane etc.

TERAPIE: constientizarea ca e vorba de un conflict rezolvat. Insotirea vindecarii; evitarea recidivelor!

Drenaje limfatice (la adulti), ceaiuri de salvie, patlagina, unguras (voronic), bai de soare, ulei eteric de ace de pin (din ala de calitate!!)

asthma free quit smoking magic

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.