1.7kviews

Un produs antiviral românesc, natural, care se numește “ELLE OIL’S dvb”, cu proprietăți excelente antibacteriene și antivirale, confirmate medical, cu analizele de specialitate la zi, obținute luna trecută de la Instituțiile medicale abilitate din România, un produs care (spune producătorul) a fost folosit eficient pentru un bolnav spitalizat cu Covid-19 (acum sănătos tun) și pentru contacții săi apropiați, este disponibil, legal, pentru public, dar nicio autoritate medicală contactată de producător nu este interesată să îi verifice eficiența, într-un cadru controlat, pentru Covid-19, pentru a putea fi recomandat ulterior la scară largă spre binele populației.

Cam așa se petrec lucrurile în România, o țară care stă mai mereu în genunchi în fața intereselor financiare străine, prin nedemnii săi conducători.

SC Shamanic Apothecary SRL a finalizat testele pentru produsul sau “ELLE OIL’S dvb”

ELLE OIL’S dvb este confirmat, soluția dezinfectanta ELLE OIL’S dvb este indicată în tratamentul adjuvant al afecțiunilor sistemului respirator superior, inclusiv: nas, sinusuri, rinofaringe, rinită, infecția cu Stafilococ (Staphylococcus aureus) în nas și Candida orofaringiana (Candida albicans), atât în faze acute, cât și cronice, ante și post-virală sau provocată de poluanții mediului înconjurător; sindroame de gripă sau răceală; stare congestivă în sistemul respirator superior (sinuzita, disfagie, laringită și faringită, afonie, tuse), depisteaza si vindeca instantaneu cei mai puternici virusi si bacterii. Testele efectuate pe subiecti infectati sunt un miracol.

Departamentul de Analize Fizico-Chimice si Controlul Calitatii al Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Chimico-Farmaceutica – I.C.C.F Bucuresti din cadrul Ministerului Educatiei si Cercetarii a emis Certificatul de Analiza Nr 1/11.05.2020 si Studiul Microbiologic (Raport de Testare 11/2020) care atesta calitatea si eficienta produsului ELLE OIL’S dvb in igiena cailor respiratorii (nas, sinusuri, rinofaringe..) cat si in stari congestive ale acestora (testari microbiologice – activitate microbiana), comanda 672/27.04.2020.

Analiza Fizico-Chimica s-a efectuat in conformitate cu prevederile Ph Eur. 9.0 monografia “ESSENTIAL OILS”

Flacoanele contin 1,4ml, costa 60 lei cu TVA si transport inclus in Romania.

Se pot cumpara direct de pe site: elleoils.com – relatii Tel. 0722661423 sau 0745050050

ELLE OIL’S dvb (drop virus burn)

soluție antibacteriana, antivirala, antiinflamatoare pentru caile respiratorii superioare

CE ESTE ȘI PENTRU CE ESTE UTILIZAT ELLE OIL’S dvb este o soluție care prin compuşii săi are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antiinflamatoare pe bază de exctacte uleioase esențiale cu greutate moleculară mare, obținută prin mijloace biotehnologice fara conținut de Organisme Modificate Genetic și proteine organice. ELLE OIL’S dvb este indicat pentru congestia sinusurilor, eliminând bacteriile şi viruşii uşurând respiraţia, acceleaza ameliorarea în caz de infecţii sinusale. Totodată are şi capacitatea de a împiedica acumularea excesivă a mucusului în pasajele nazale, uşurând astfel respiraţia. În plus, majoritatea componentelor fiind astringente şi sedative, pot calma durerile de cap asociate răcelii și gripei. ELLE OIL’S dvb are un efect protector și de blocare asupra infecției bactericidă și congestivă a cailor respiratorii superioare. Aceasta aderă efectiv la protejarea și dezinfectarea cailor respiratorii superioare, (prin reținerea compușilor bacteriene/microbiene), ce formează un film protector care are un efect dezinfectant asupra cailor respiratorii superioare. ELLE OIL’S dvb permite calmarea tuturor acestor simptome asociate cu inflamarea congestiva, cum ar fi dificultate la respirație, înghițire, senzația de corp străin, gâdilat sau uscăciune în nas și gât. În final, efectul blocant permite menținerea integrității mucoasei prin protejarea acesteia împotriva agenților și patogenilor externi dăunători.

INDICAȚII Soluția dezinfectanta ELLE OIL’S dvb este indicată în tratamentul adjuvant al afecțiunilor sistemului respirator superior, inclusiv: nas, sinusuri, rinofaringe, rinită, infecția cu Stafilococ (Staphylococcus aureus) în nas și Candida orofaringiana (Candida albicans), atât în faze acute, cât și cronice, ante și post-virală sau provocată de poluanții mediului înconjurător; sindroame de gripă sau răceală; stare congestivă în sistemul respirator superior (sinuzita, disfagie, laringită și faringită, afonie, tuse).

COMPOZIȚIE Ulei esențial din plante. compus din 12 Extracte Esentiale: Shogaol; β-pinen; Cineol; Rozmarinic; Timol; Alfa-Pinen; Citronelal; Abies; CetoneEsteri; Boneol; Felandren; Terpen

CUM SE PREZINTĂ ELLE OIL’S dvb soluție dezinfectantă se prezintă sub formă de soluție uleioasa. Ambalajul conține 1 flacon de 1,4 ml, cu 100 + utilizari.

CUM SE UTILIZEAZĂ Doză, metodă și perioadă de administrare Adulții și copiii cu vârste peste 6 ani: un flacon individual pentru fiecare persoană, se utilizează la nevoie. Se scoate dispozitivul/bețișorul inundat în soluția ELLE OIL’S dvb și se unge în intrarea fiecarei fose nazale (vestibul) la baza, nu în profunzime , sub nas, și sub buza inferioară. Pentru fiecare aplicare se inunda dispozitivul/bețișorul de fiecare dată. Flaconul are dispozitiv/bețișor ce permite o gradare care corespunde o doză optimă de utilizare. Nu depășiți doza recomandată. Soluția trebuie administrată cu dispozitivul atașat din interiorul capacului. Acțiunea lubrefiantă și emolientă ușureaza utilizarea facilă a solutiei ELLE OIL’S dvb.

Instrucțiuni de utilizare a solutiei ELLE OIL’S dvb cu doză individuală

Spălați-vă pe mâini și executați următoarele operațiuni:

  1. Desfaceți flaconul și utilizați conform indicațiilor de mai sus.
  2. Flaconul este pentru uz personal, nu se imprumuta altei persoane.
  3. Se pastreaza la intuneric.
  4. Se inchide bine dupa fiecare utilizare.
  5. Soluția ELLE OIL’S dvb este pentru uz extern.

CÂND NU TREBUIE SĂ FIE UTILIZAT Utilizarea soluției ELLE OIL’S dvb este contraindicată la copii în vârstă de sub 6 ani. Nu se recomanda persoanelor cu antecedente, hipersensibilitate sau alergii la unul dintre ingredientele amestecului. Precauţie în cazul persoanelor cu astm. Nu aplicați în apropierea ochilor, nu aplicaţi pe răni deschise sau pe mucoase

INTERACȚIUNI CU ALTE PRODUSE Interacțiunile cu alte produse nu sunt cunoscute. Este posibilă utilizarea soluției ELLE OIL’S dvb în combinație cu dispozitive medicale sau medicamente, după consultarea medicului.

CÂND ȘI PENTRU CÂT TIMP Soluția ELLE OIL’S dvb se poate utiliza în orice moment al zilei, fără restricții specifice referitoare la timp și ore. Durata utilizării depinde de evoluția simptomelor; dacă este necesar se poate folosi soluția ELLE OIL’S dvb pe perioade extinse. Nu dă dependență.

EFECTE NEDORITE Utilizarea tuturor produselor pentru uz topic, în special pe durată îndelungată, poate provoca sensibilizare. Dacă apare aceasta, opriţi utilizarea şi consultaţi un medic pentru a începe o terapie adecvată. Dacă apar alte efecte nedorite, informați-vă medicul sau farmacistul. Daca se simte o usturime ușoară după aplicare 2-4 secunde, aceasta este o reactie normala, și confirma existența bacteriilor sau virușilor pe căile respiratorii superioare. Acest disconfort este de scurtă durată, timp in care se produce dezinfectarea infecției bactericide sau virusale.

In general dacă se respectă recomandările producătorului, ELLE OIL’S dvb este bine tolerată, rareori pot aparea reacţii de intoleranţă care să necesite înteruperea administrării şi măsuri terapeutice speciale. ATENȚIE Nu păstrați la îndemâna copiilor. Evitați contactul cu ochii. In cazul accidental al ingerarii solutiei ELLE OIL’S dvb, a nu se provoca voma. Se administreaza un pahar de lapte gras sau cateva linguri de ulei vegetal comestibil si se apeleaza la ajutor medical avizat.

Termen de valabilitate: 24 luni, a nu se utiliza după data de expirare.

Seria: 1

Data fabricatiei; 25.03.2020

Analiza fizico-chimica a produsului sa efectuat in conformitate cu prevederile Ph Eur 9.0 monografia „ESSENTIAL OIL’S”

Conditii de pastrare: loc uscat și intunecos, la o temperatură cuprinsă între -15 la + 40° C.

Producator: SHAMANIC APOTHECARY SRL, Strada Italia nr. 4, Chiajna, jud. Ilfov office@shamanic-aphotecary.com

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.