Un medicament tradițional chinezesc, Lian-Hua Qing-Wen, ar fi utilizat în mai multe țări, inclusiv în România, pentru tratarea pacienților cu forme ușoare și medii de COVID-19, potrivit unui comunicat oficial al Ambasadei Chinei la Manila.

Potrivit ambasadei, capsula Lian-Hua Qing-Wen este fabricată de unul dintre cei mai renumiți producători de medicamente tradiționale chinezești (TCM) din China, Shijiazhuang Yiling Pharmaceutical Co. Ltd., medicamentul fiind înregistrat oficial ca TCM în Filipine.

„Capsula Lian-Hua Qing-Wen este un tratament anti-COVID-19 aprobat pentru cazuri ușoare și moderate în China și a fost, de asemenea, utilizat oficial în Hong Kong și Regiunea Administrativă Specială Macao a Chinei, Brazilia, Indonezia, Canada, Mozambic, România, Thailanda, Ecuador, Singapore și Laos”, a comunicat Ambasada Chinei în Filipine.

Totuși, acest leac chinezesc nu apare între medicamentele vândute pe piața din România și nici în protocolul de tratament aprobat de Ministerul Sănătății pentru tratamentul pacienților cu COVID-19.

Agripavi este cel mai folosit produs naturist in China pentru tratarea diverselor forme de virusi gripali si stari febrile.

Indicatii:

Reduce simptomatologia specifica a afectiunilor gripale:
-febra
-frisoane
-dureri musculare
-tuse
-secretii nazale
-dureri de cap
-gat uscat si dureros

Compozitie:
-FORSYRHIA SUSPENSA (FRUCTE ) 44,45 MG
-LONICERA JAPONICA (FLORI) 44,45 MG
-ISATIS TINCTORIA (RIZOMI) 44,45 MG
-DRYOPTERIS CRASSIRHIZOMA (RIZOMI) 44,45 MG
-HOUTTUYNIA CORDATA (PARTI AERIENE) 44,45 MG
-EPHEDRA SINICA (PARTI AERIENE) 14,7 MG
-PRUNUS ARMENIACA (SAMBURI) 14,7 MG
-POGOSTEMON CABLIN (PARTI AERIENE) 14,7 MG
-GLYCYRRHIZA URALENSIS (RADACINA SI RIZOMI) 14,7 MG
-RHEUM PALMATUM (RADACINI SI RIZOMI) 8,75 MG
-MENTOL 1,05 MG
-SUFAT DE CALCIU (FIBRE DE GIPS)

Administrare:

– de 4 ori cate 3 capsule pe zi.

Preventiv si pentru intretinere:
-1/2 capsula pe zi

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.