Autoritatile din China au informat Organizatia Mondiala a Sanatatii in ultima zi a anului trecut ca au descoperit un nou tip de pneumonie in orasul Wuhan din provincia Hubei, ale carei cauze nu au fost depistate inca.

Pana la 3 ianuarie 2020 au primit acest diagnostic 44 de pacienti, 11 fiind in stare foarte grava, in timp ce restul sunt in stare stabila.

Potrivit informatiilor transmise de mass-media, o piata din Wuhan a fost inchisa la 1 ianuarie pentru dezinfectie, intrucat unii dintre pacienti lucrau acolo.

Cauza aparitiei acestui nou tip de pneumonie nu a fost inca identificata, iar OMS a cerut mai multe informatii de la autoritati pentru a evalua riscul de sanatate.

Toti pacientii sunt izolati si primesc tratament in spitale din Wuhan. Acestia au simptome precum febra, cei mai multi, cativa au probleme in a respira, iar radiografiile pulmonare au aratat leziuni.Potrivit autoritatilor, unii dintre pacienti erau distribuitori sau vanzatori in piata de peste Huanan. Pe baza primelor investigatii, se pare ca acest tip de pneumomie nu a fost transmis de la om la om si niciun angajat din domeniul sanitar nu a fost infectat.

Orasul Wuhan, cu o populatie de 19 milioane de persoane, este principalul oras din provincia Hubei cu o populatie de 58 de milioane.

Organizatia Mondiala a Sanatatii monitorizeaza atent situatia.

OMS nu are recomandari specifice pentru cei care calatoresc. In cazul simptomelor care sugereaza afectiuni respiratorii, fie in timpul calatoriei sau dupa, calatorii sunt incurajati sa solicite asistenta medicala.

asthma free quit smoking magic

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.