fumezi
Constantin Necula este consilierul de imagine al Mitropoliei Ardealului FOTO foiaienationala.ro

Un preot român oferă un răspuns surprinzător și plin de tâlc la întrebarea dacă fumatul este un păcat, relatează www.antena3.ro.

„Nu, mă, luați amendă. Nu e păcat. Închipuiți-vă dacă Biserica făcea ea proiectul ăsta de lege. Pfoai ce ne auzeam: Nenorociții de popi! Nu le mai ajunge tămâia, ne-au luat și țigările. Prăpădiții de ei. Fumatul este un păcat pentru că miroase. Pute. Pe mine mă termină acum când văd că au ieșit toți disperați pe străzi. S-au umplut străzile de fumători. Am văzut într-o zi o doamnă nervoasă, pipa ca… aveam eu un coleg în armată de nu-i mai deosebeai degetele de filtru…. pătimaș acolo. M-a pufnit râsul. În sine, fumatul este un act de intimitate. Nu-i așa simplu să fii fumător. Mie îmi pare rău că tata a fumat. În numele tatălui meu, vă rog să vă lăsați de fumat. Se moare greu de plămâni. Se moare foarte greu”, le-a spus părintele Constantin Necula, tinerilor prezenți la Cluj la o conferință.

asthma free quit smoking magic

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.