Deseori prezentăm un fel de obstrucție în trecerea nazală sau în gât, ceea ce duce la dificultăți de respirație și tuse persistentă. Aceste probleme apar din cauza flegmei apărute în plămâni. Flegma este o substanță groasă secretată de membrană mucoasă a tractului respirator și este responsabilă pentru combaterea infecțiilor, cum ar fi răcelile grave. Când se acumulează în gât și în piept, corpul folosește tusea pentru a o expulza. Cu toate acestea, acumularea excesivă de flegmă în plămâni din cauza unei infecții reci, gripale, bacteriene sau virale poate provoca mari probleme.

Prezența crescută a flegmei în plămâni poate duce la febră, slăbiciune, curgerea nasului, tuse persistentă și dificultăți de respirație. Dacă nu este expulzată, flegma excesivă poate bloca tuburile bronșice și poate provoca probleme mult mai mari, care sunt greu de tratat cu medicamente convenționale. Din fericire, există unele remedii naturale care pot reduce cantitatea de flegmă și pot trata infecțiile respiratorii ușor și eficient. Iată cele mai bune dintre ele:

Un amestec de miere și lămâie vă poate calmă tractul respirator iritat și poate aduce o ușurare. Mierea este un agent puternic antibacterian și antifungic, și putem spune la fel și despre lămâie. Acest fruct tropical este bogat în vitamina C, care vă va întări sistemul imunitar și va reduce ușor inflamațiile.

Iată cum se prepară amestecul de miere și lămâie:

Ingrediente:

  • 1 lingură de miere organică
  • 2 linguri de suc de lămâie

Mod de preparare:

Doar amestecați ingredientele într-un castron și asta este. Beți amestecul de până la 3 ori pe zi pentru a luptă împotriva congestiei și pentru a ameliora infecția.

Ghimbirul este un decongestionant natural puternic și antihistaminic care posedă expectorant și proprietăți antibacteriene. Rădăcina va poate calma congestia pieptului și gâtului prin uscarea flegmului și stimularea eliminării acestuia. Pentru a trata infecția respiratorie și pentru a va menține sănătoși, mâncați 3-4 felii de ghimbir în fiecare zi sau beți câteva cești de ceai de ghimbir.

Iată cum să preparați ceaiul

Ingrediente:

  • 6-7 felii de ghimbir
  • 2 cești de apă
  • 1 linguriță de miere
  • 1 linguriță de piper negru

Mod de preparare:

Se pune apa pe foc într-o oală, apoi se adaugă ghimbirul și porumbul când se începe să fiarbă. Apoi, acoperiți oala și lăsați amestecul să fiarbă pentru un minut, apoi reduceți căldură și fierbeți timp de 5-7 minute. Luați apa de pe foc și lăsați-o să se răcească, apoi adăugați o linguriță de miere organică. Bea 2-3 cești de ceai de ghimbir în fiecare zi pentru a ușura congestia și a respira mai ușor. Turmericul conține curcumină, un compus care are proprietăți antibacteriene puternice.

Iată cum să utilizați condimentul pentru a trata infecțiile respiratorii

Ingrediente:

  • 1 linguriță de turmeric
  • ½ linguriță de sare
  • Un pahar de apă caldă

Mod de preparare:

Se adaugă turmericul într-un pahar de apă caldă și se amestecă bine, apoi se adaugă sarea și se amestecă din nou. Înghițiți soluția pentru câteva minute de 3-4 ori pe zi pentru a reduce cantitatea de flegmă din piept și pentru a lupta împotriva infecțiilor respiratorii.

Gargara cu apă sărată poate de asemenea ajuta – apa caldă vă va liniști gâtul, în timp ce sarea va distruge bacteriile.

asthma free quit smoking magic

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.