Salina Slănic Prahova  – Salina despre care vorbim este cea mai mare din Europa, atât ca dimensiuni, dar și ca volum de sare, aici facem referire la circa 3 milioane de metri cubi excavați. Ce mai putem spune? În acest loc se găsește cel mai pur aer de pe planetă.

Salina Slănic Prahova

Salina Slănic Prahova  – Vorbim despre Slănic Prahova, declarată stațiune turistică incepand din anul 1853.

Salina Slănic Prahova are 14 camere, o înălțime de 54 metri și o adâncime de 208 metri. Dimenisuni impresionante, care au situat-o pe locul 1 ca fiind cea mai mare din Europa.

Salina Slănic Prahova – Istoria salinei

Mihai Cantacuzino a cumpărat moșia Slănic în anul 1685, iar în 1713, a donat-o Mănăstirii Colţea din Bucureşti.

În intervalul 1943-1970, mina moșiei a fost exploatată, iar după anul 1970, a devenit oficial obiectiv turistic.

Vizitatorii erau coborâți cu ajutorul unui scripete improvizat, prin puţul de extracţie, până la adâncimea de 208 m.

Temperatura constantă din salină este de  13º C, umiditatea aerului este de 60% şi aerosolii salinei au efecte terapeutice pentru sănătate.

Salina Slănic Prahova – Un spațiu propice relaxării

În interiorul salinei putem găsi un spațiu dotat cu paturi, scaune, mese, unde vizitatorii cu afecţiuni respiratorii se pot relaxa în liniște, făcând în același timp tratament, mai ales pentru afecțiunile pulmonare.

Tot în cadrul salinei putem găsi locuri de joacă cu tobogane, balansoare şi leagăne, terenuri de sport, volei, handbal, tenis, carting şi minifotbal, o sală cu mese de biliard şi un bufet.

Poate cea mai spectaculoasă cameră a salinei este Sala Genezei, în care putem găsi busturi de sare ale lui Decebal, Traian, Burebista sau Mihai Eminescu.

asthma free quit smoking magic

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.