594views

Acum, când suntem în sezonul răcelilor, este cel mai bun moment să învățăm câteva trucuri care să ne ajute să ne desfundăm sinusurile atunci când avem nasul infundat.

Revista Prevention a creat un mic filmuleț care vă arată două modalități ușoare care vă pot ajuta să respirați mai ușor când sunteți răciți.

Ambele trucuri vă iau mai puțin de două minute și chiar daca par putin ciudate merită să le încercați când doriți să scăpați repede de senzația supărătoare a nasului înfundat.

Iată ce trebuie să faceți:

Apăsați cu vârful limbii în cerul gurii, iar apoi apăsați cu degetele pe frunte, între sprâncene. Repetați aceste două mișcări, una după alta, timp de 20 de secunde. În timpul acestor două mișcări fac să vibreze vomerul (componentă a septului nazal) și osul nazal, ducând la eliberarea sinusurilor.

O a doua metodă de a scăpa de nasul înfundat (prin desfundarea sinusurilor) ar fi următoarea:

Lăsați capul ușor pe spate și țineți-vă de nas și încercați să vă țineți respirația cât de mult puteți. Respirați atunci când simțiti nevoia acest lucru va duce la decongestionarea sinusurilor.

Iată care este mecanismul. Ținându-vă respirația, creierul nu primește suficient oxigen și astfel intră în acțiune mecanismele de supraviețuire ale organismului care fac ca sinusurile sa fie eliberate pentru ca dumneavoastră să puteți respira.

Cele două metode prezentate par mai puțin dureroase decât metoda clasică a românilor de a folosi apa cu sare asa că vă invităm să le folosiți și să ne spuneți dacă funcționează. Pentru noi au funcționat ambele metode.

asthma free quit smoking magic

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.