Nimic nu este mai deranjant decât tusea seacă, în special noaptea când ar trebui să te bucuri de un somn profund și odihnitor.

tuse seaca
Sursa foto: netdoctor.co.uk

Când vine vorba despre tuse trebuie precizat faptul că există două tipuri și anume: tusea productiva care elimină mucusul existent în căile respiratorii, și tusea seaca pe care trebuie să o potolești cât mai repede pentru ca altfel pot apărea complicații.

Ține cont și de faptul că această tuse seacă poate fi provocată de cele mai multe ori în cazul în care există o oarecare alergie, dar și în cazul incipient al unei gripe. 

Deși există numeroase medicamente cu ajutorul cărora poți trata aceste forme de tuse, încearcă în primă instanță varianta naturistă, urmând ca în cazul în care rezultatele pozitive nu apar să consulți un medic specialist. 

Mierea, dulcele bun la toate 

Unul dintre cele mai vechi și bune produse naturiste, mierea, datorită proprietăților sale antibacteriene te va ajuta în cazul tusei seci să elimini bacteria responsabilă cu acest simptom, astfel încât este necesar să iei 3 linguri de miere pe zi atât pentru a calma senzația de disconfort cât și tusea seacă.

Descoperă alte remedii naturiste
împotriva tusei seci
pe Sanatatea Sistemului Respirator

asthma free quit smoking magic

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…