Nimic nu este mai deranjant decât tusea seacă, în special noaptea când ar trebui să te bucuri de un somn profund și odihnitor.

tuse seaca
Sursa foto: netdoctor.co.uk

Când vine vorba despre tuse trebuie precizat faptul că există două tipuri și anume: tusea productiva care elimină mucusul existent în căile respiratorii, și tusea seaca pe care trebuie să o potolești cât mai repede pentru ca altfel pot apărea complicații.

Ține cont și de faptul că această tuse seacă poate fi provocată de cele mai multe ori în cazul în care există o oarecare alergie, dar și în cazul incipient al unei gripe. 

Deși există numeroase medicamente cu ajutorul cărora poți trata aceste forme de tuse, încearcă în primă instanță varianta naturistă, urmând ca în cazul în care rezultatele pozitive nu apar să consulți un medic specialist. 

Mierea, dulcele bun la toate 

Unul dintre cele mai vechi și bune produse naturiste, mierea, datorită proprietăților sale antibacteriene te va ajuta în cazul tusei seci să elimini bacteria responsabilă cu acest simptom, astfel încât este necesar să iei 3 linguri de miere pe zi atât pentru a calma senzația de disconfort cât și tusea seacă.

Descoperă alte remedii naturiste
împotriva tusei seci
pe Sanatatea Sistemului Respirator

asthma free quit smoking magic

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Fundaţii, Subsoluri / Demisoluri, Camere Tehnice, Beciuri / Pivniţe / Crame

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii nu doar produse.

Impermeabilizari 100% de betoane, sape si tencuieli. Garantii de 10-60 de ani. Pardoseli. Solutii anti-condens, anti-mucegai, anti-igrasie.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.