627views

CONFLICT 1: conflict de miros, de tip “Ceva imi pute”, “M-am saturat”.

CONFLICT 2: conflict de adulmecare, nu putem sa “mirosim” o situatie, nu putem adulmeca ce se intampla, nu putem sa evaluam o situatie.

TESUTURI AFECTATE: mucoasa nazala (ectoderm dupa schema piele exterioara), mucoasa sinusurilor (ectoderm dupa schema mucoasa faringiana)

FAZA ACTIVA A CONFLICTULUI: pierdere celulara (ulcerare) a mucoasei (epiteliu scuamos) in nari sau sinusuri. Cu cat conflictul dureaza mai mult, cu atat se accentueaza ulcerarea celulara nazala. Mucoasa uscata, cruste uscate etc.

SENS BIOLOGIC: mai mult loc pentru a mirosi, pentru a adulmeca mai bine

FAZA DE VINDECARE: reconstructie celulara, inflamare si stramtare a narilor si sinusurilor, respiratie dificila (stridor nasalis), mancarime, evtl. sangerare, simptome de “raceala” sau “guturai”.

Accentuare prin *sindrom*

TERAPIE: conflictul e rezolvat. Se insoteste vindecarea. La recidive, trebuie aflat si rezolvat conflictul, respectiv de ce se intra pe sine si pe recidive.

GANDURI POZITIVE: “Putea fi si mai rau, asta e, viata uneori e imputita!”, “N-o mai iau in tragic si ma bucur de viata”, “Chiar daca nu stiu ce ma asteapta, am incredere ca va fi bine!”

Ceaiuri: menta, nalba, salvie, silnica, soc, maghiran, coada soricelului
Dusuri nazale cu apa cu sare de mare.

Inhalatii cu uleiuri eterice: Cajeput, eucalipt, lavanda, cimbru.

Drenaje sau masaje limfatice.

Bai fierbinti la picioare cu sare de mare.

Plimbari la aer rece.

Saruri Schüssler: 3, 8, 10

In caz de cronicizare: expunere la lampa medicala cu infrarosii

Picaturi sau spray decongestionant DOAR in cazuri extreme, DOAR inainte de culcare si DOAR cateva zile. In caz de abuz, mucoasa nazala este vatamata si se inflameaza apoi tot mai des, pt. a se repara, iar noi dam iar picaturi/spray, accentuand cercul vicios!

sursa: Noua Medicina Germanica pe simptome

Sindrom = combinatia de 2 programe biologice: uneori -alaturi de alt conflict aflat in vindecare- apare un conflict suplimentar existential, conflict de fuga, de abandon, conflict de spaima de singuratate etc… acesta se reflecta prin asimilare de apa in tubii renali colectori, cresterea cantitatilor de acid uric si creatinina, rinichii nu mai pot elimina aceste substante… Teoretic, in caz de sindrom prima prioritate o are rezolvarea conflictului suplimentar!!

asthma free quit smoking magic

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Proiectul Răsuceni

rasuceni
Aflați despre proiectul de ridicare din sărăcie a unuia din cel mai sărace sate din România. Contribuiți cu resurse, idei, instrumente…

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.