În sezonul rece, există un mai mare risc de aparție a răcelilor și a gripei, neplăceri de pe urma cărora te poți alege cu o tuse persistentă. De aceea, îți propunem o rețetă naturală, sucul-minune care calmează tusea într-un timp foarte scurt.

sucul de ananas

Ananasul = Sucul-minune care calmează tusea si ameliorează simptomele răcelii


Mai multe studii arată că sucul de ananas poate suprima tusea de cinci ori mai eficient decât siropul de tuse. Aceste fructe conțin bromelaină, o enzimă digestivă, ce are proprietăți anti-inflamatorii și luptă împotriva infecțiilor și ucide bacteriile.

Bromelaina este adesea comercializată ca un antiinflamator natural pentru diverse boli, cum este artrita. Medicii germani o recomandă pentru tratamentul inflamațiilor și umflarea nasului și a sinusurilor cauzate de intervenții chirurgicale.

Totodată, în cazul unei tuse persistente, sucul de ananas poate restabili sănătatea organismului în mod natural. E la fel de eficient ca și siropul de tuse, dar mai puțin costisitor, nu conține substanțe chimice toxice și are substanțele necesare care ajută în lupta cu răceala.

Dar lista beneficiilor acestui sus nu se opresc aici. Calmează durerea în gât și ajută organismul să elimine secrețiile nazale cu ușurință. Mucusul gros și persistent din plămâni sau sinusuri poate provoca accese aparent fără sfârșit de tuse, stranut și infecții dureroase.

Sucul, bogat în vitamina C

În doar o ceașcă de suc de ananas se găsește 50% din necesarul zilnic de vitamina C. De asemenea, sucul de ananas este o sursă bogată de mangan, un mineral care ajută la formarea de țesut conjunctiv și oase sănătoase. Manganul ajută la absorția calciului, metabolizarea carbohidraților și a grăsimilor.

Dizolvă substanța mucoasă ce se acumulează în plămâni

Revista „Der Pharma Chemica“ a publicat un studiu în 2010 potrivit căruia s-au descoperi unele tratamente benefice pentru pacienții care au tuberculoză, o boală infecțioasă adesea cauzată de bacteria Mycobacterium tuberculosis. Ca parte a studiul lor,cercetătorii au descoperit că un amestec de suc de ananas crud, piper, sare și miere administrat pacienților în fiecare zi ajută la dizolvarea substanței mucoase acumulate în plămâni.

Mai mult decât atât, un studiu ulterior a dat rezultate și mai îmbucurătoare! Și anume,specialiștii  au descoperit că extractele din ananas ar putea reduce mucusul de cinci ori mai repede decât siropurile de tuse.

Pentru  prepararea sucului ai nevoie de:

1 ceașcă de suc de ananas proaspăt

1 felie de ghimbir

1 lingură de miere

1/4 cană de suc proaspăt de lămâie

1/2 linguriță piper roșu

Cum îl consumi

Amestecă toate ingredientele și sucul este gata!

Ar trebui să bei acest lichid în mod regulat (1/4 ceașcă, de 2-3 ori pe zi) de la primele simptome.

asthma free quit smoking magic

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.