E vară, cald afară, dar tu simți că te ia răceala? Aceste cocktailuri îți întăresc sistemul imunitar!

previn răceala

Atunci când sistemul imunitar este slăbit, organismul nu mai luptă din greu pentru a te proteja de infecții. Pentru a te apăra de bacterii și virusuri nu trebuie să te încarci cu medicamente și suplimente sintetice, ci să îți iei puterea din natură, din fructe și legume și bineînțeles să te odihnești suficient în fiecare noapte, dar și să te hidratezi pe parcursul zilei.

Atunci când sistemul de apărare a organismului are un deficit de vitamine, îi poți da anumite sucuri din mai multe fructe. Acestea sunt pline de substanțe nutritive și îi conferă organismului energie pentru a putea lupta mai departe contra răcelilor, gripelor și numeroaselor bolilor.

Vei avea nevoie de un storcător de fructe și legume sau un blender. 

Suc de roșii cu mentă

Pui câteva roșii proaspete, zemoase. Le tai cubulețe și le adaugi în storcător cu câteva frunzulițe de mentă. Pui apă până la semn și dai la făcut. Îl bei proaspăt, ornat cu frunze de mentă. Poți pune și câteva cuburi de greață și piper. Roșiile ca și fructele de mai sus, conțin folați. Aceștia micșorează riscul de infecții în organism. Suculentele tomate au un conținut ridicat de vitaminele C și A, dar și de fier.

Căpșuni și kiwi

Cele 2 fructe conțin un nivel ridicat de vitamina C și sunt foarte bune pentru prevenția răcelii. De asemenea, mai conțin vitamina A dar și minerale, magneziu, zinc și B6. Ai nevoie de mai multe căpșune și 2-3 kiwi. Le tai bucățele și le pui în storcător. Adaugi apă până la semn sau poți pune iaurt grecesc. Iaurtul respectiv conține probiotice și magneziu, iar primele ajută celulele să se protejeze de microbi. Mai poți pune și puțină gheață pentru efectul de răcorire. Ornezi cu frunze de mentă.

Mango și căpșuni, ideale pentru vârstnici

Fructul de mango este bogat în vitamina E. De asemenea, mai conține vitamina B-6, vitamina K, calciu şi fier, potasiu, precum şi antioxidanţi (zeaxantina şi betacaroten). Cum procedezi: tai căpșunele și 1 fruct de mango în bucățele și le pui în storcător. Adaugi apă până la semnul cu indicație sau poți pune iaurt grecesc. Iaurtul acesta conține probiotice și magneziu, iar primele ajută celulele să se protejeze de microbi. Poți pune și puțină gheață pentru efectul de răcorire. Ornezi cu frunze de mentă.

asthma free quit smoking magic

Reparații la terase

HIDROIZOLATII DEFINITIVE

https://terase.afacereamea.ro/

Pentru terasele de bloc sau de birouri acoperite cu membrane bituminoase cele mai potrivite produse de reparatii sunt IMPERMIX PU. Aveti garantii adevarate de 10-35 de ani. Practic sunt inerte la influentele de mediu iar durata lor de viata este nelimitata.

Programati-va acum interventia pe terase ca sa nu fie prea tarziu.

Hidroizolare balcoane, terase, trotuare, băi şi bucătării

hidroizolatii balcoane terase trotuare bai bucatariiHIDROIZOLATII DEFINITIVE

Soluţii garantate performante de hidroizolaţii şi termoizolaţii pentru balcoane si terase.

Hidroizolare Perfecta la terase si balcoane. Garantii reale de la 10 pana la 100 de ani.

Aveți infiltrații?

Aveți treceri / străpungeri / penetrări de cabluri / țevi / conducte prin pereți, planșee și pardoseli ce manifestă infiltrații sa exfiltrații! Aveți fisuri prin pereți și pardoseli?

Etansare perfecta a strapungerilor si fisurilor

Avem soluții corecte și complete.

Doar vizitați https://strapungeri.afacereamea.ro/ și puteți să găsiți produsele și soluțiile corecte pentru situația dvs concretă. Puteți și să vă abonați pentru discounturi și comisioane.